Banke

ONLINE GOTOVINSKI KREDITI AIK BANKE Brže nego što ste mislili

AIK Banka je pripremila inovativni proizvod pod nazivom ONLINE GOTOVINSKI KREDIT, dostupan 24/7 i specijalno namenjen najvernijim klijentima, kojima omogućava da bez odlaska u filijalu i bez papirne dokumentacije podignu keš kredit putem AIK Banka mBanking/eBanking aplikacije za fizička lica. Pored toga, ovaj kredit odlikuje fiksna kamatna stopa uz nepromenjenu mesečnu ratu tokom celog perioda otplate, a praćenje procesa odobrenja kredita je omogućeno kroz mBanking/eBanking aplikacije i SMS poruke.

Za odobrenje Online gotovinskog kredita potrebno je da klijenti imaju aktivan eBanking ili mBanking nalog, stalna mesečna primanja na tekući račun u AIK Banci, kao i aktiviran token u cilju potpisivanja dokumentacije putem dvofaktorske autentifikacije. Nakon odobrenja zahteva klijenta, sredstva su na računu odmah dostupna.

Potrebe klijenata i i efikasno upravljanje vremenom pokazali su nam da su razvoj i implementacija novih tehnologija i aktiviranje usluge praktično na jedan klik od presudnog značaja za naše klijente i uspostavljanje dugoročnog poslovnog odnosa.

Vaša AIK Banka. Domaća i jaka.

Teme