Ceger Info

NOVA IDEA ORGANIC prodavnica i na beogradskom SENJAKU

Posle Dorćola i Vračara, IDEA Organic prodavnica i na Senjaku Foto: Promo

Beograd je dobio još jednu IDEA Organic prodavnicu koja je otvorena u naselju Senjak. Pored Dorćola i Vračara, nova IDEA Organic u ulici Vase Pelagića broj 3 na Senjaku je četvrta prodavnica u kojoj će Beograđani moći da nađu najširi izbor organskih proizvoda na jednom mestu i besplatne savete nutricionista kako da ih najpravilnije primene u ishrani.  

“Organska hrana nije samo vrsta namirnica koje koristimo u ishrani. Ona je životni koncept koji kroz IDEA Organic prodavnice, najvažnije lokalne ambasadore koji predstavljaju svet koji ima budućnost, donosimo i omogućavamo potrošačima. Mi kao stručnjaci smo tu da svakome, bez obzira na to za koju su se vrstu ishrane odlučili, pružimo korisne i potpuno besplatne savete kako da organske proizvode pravilno doziraju, pripremaju, čuvaju i primenjuju”, rekla je Aleksandra Sekulić, jedan od nutricionista iz kompanije Mercator-S čiji su stručni saveti i pomoć na raspolaganju potrošačima u svim IDEA Organic prodavnicama.

Organska hrana kao životni koncept
Foto: Promo

Za sve posetioce nove prodavnice na Senjaku IDEA Organic je na dan otvaranja pripremila prigodne poklone i degustaciju, a prvih 300 kupaca dobija poklon IDEA Organic ceger. 

U ponudi ove i ostalih IDEA Organic prodavnica nalazi se najširi asortiman organskih proizvoda na jednom mestu, organsko voće i povrće na meru, kupcima omiljeni organski zid sa rinfuznim organskim proizvodima. Pored toga, kupcima je na raspolaganju veliki izbor bezglutenskih proizvoda, brašna i testenine od celovitih žitarica, zdravi namazi, hladno ceđena ulja, biljna mleka, kvalitetno meso, mlečni proizvodi, zdravi slatkiši, program za dijabetičare i još mnogo toga, navodi se u saopštenju.  

Teme