Ceger Info

EKSPANZIJA dm Drogerija Najveća ponuda ORGANSKE HRANE

Kompanija dm nastavlja sa ekspanzijom na domaćem tržištu otvaranjem novih drogerija. Osim toga, dm preuređuje i ulepšava svoj prostor kako bi kupcima omogućio još prijatniju kupovinu. U četvrtak, 13. avgusta otvorena je nova drogerija na Novom Beogradu, na adresi Jurija Gagarina 20E u A bloku. Istog dana je nakon kompletnog renoviranja objekta, ponovo otvorena i drogerija u Nevesinjskoj 2 na beogradskom Vračaru.

Tradicionalno, svako otvaranje drogerije ima i humanitarni karakter, a sav prihod u periodu od 18 do 19 časova donira se različitim organizacijama i institucijama. Prilikom otvaranje drogerije u A bloku prikupljeno 500 hiljada dinara za Institut za onkologiju i radiologiju Srbije, dok je u drogeriji u Nevesinjskoj prikupljeno 500 hiljada dinara namenjenih Fondaciji „Zajedno za osmeh“. Pokloni za prvih 2.500 kupaca nisu izostali, a svi koji 14. i 15. avgusta posete ove dve drogerije mogu da iskoriste popust od 15 odsto na sve, čak i na već snižene proizvode.

Sa oko 400 proizvoda organskog porekla dmBio je privatna robna marka sa najširom ponudom organske hrane u Srbiji koja se pravi bez veštačkih boja, aroma, konzervanasa i pesticida. Ovi visokokvalitetni proizvodi potvrda su da je organsko ujedno i ukusno, imajući u vidu da su svi vitalni sastojci i originalni ukusi sačuvani zahvaljujući proizvodnji na bazi ekološkog uzgoja.

Kompanija će svoju 105. drogeriju otvoriti i u Gornjem Milanovcu u četvrtak, 20. avgusta. Prvom drogerijom u ovom gradu, kompanija nastavlja da širi svoju mreži u ostalim gradovima u našoj zemlji.

Tagovi

Teme