Jahorina
Selo&Planina&Grad

Produženo radno vreme letnjih sadržaja na JAHORINI

Idealni vremenski uslovi i produženo radno vreme letnjih sadržaja na Jahorini i ovog vikenda obećavaju dobru zabavu. Od četvrtka, 27. avgusta do nedjelje 30. avgusta sve letnje atrakcije će posetiocima biti na raspolaganju od 9:00 do 19:00 časova, dok će u subotu 29. avgusta planinski bob i šestosed Poljice biti dostupni i za noćnu vožnju čak do 22:00 časa.

OPUŠTA: Vožnja pedalinama na jezeru Poljice

„Upotpunite vreme provedeno na Jahorini i beskrajno se zabavite koristeći naše letne sadržaje. Pozivamo Vas da uživate u vožnji najdužim planinskim bobom ali i da isprobate naše nove letne atrakcije: Tower, Loopster i Skydive. Provozajte se pedalinama i hodajte po vodi pomoću velikih lopti koje su smeštene na jezeru Poljice. Predlažemo vam i letnje sankanje na gumama, xRaycer vožnju ali i vožnju biciklima i duge šetnje uz najlepše prizore označenim planinskim stazama“, poručili su iz Olimpijskog centra Jahorina.


Svi korisnici bilo kojeg od letnih sadržaja ostvaruju pravo na popust od 30 odsto na kompletnu uslugu hrane i pića u Olimpijskom baru na vrhu planine.

Svake subote od 20:00 do 22:00 časa moguća je  i noćna vožnja bobom i šestosjednom žičarom Poljice a posebna ponuda je dnevno noćna karta sa popustom od 30 odsto. Karte za korišćenje sadržaja moguće je kupiti na prodajnom mestu Poljice i u Olimpijskom baru, dok za korišćenje svih sadržaja iz Olimpijskog centra Jahorina preporučuju jedinstvenu kartu Vučkoland.

Teme