Ceger Info

Univerexport otvorio novu prodavnicu u Batajnici

Univerexport u Batajnici Foto: Promo

Otvaranjem nove prodavnice u Batajnici, 17. septembra, kompanija Univerexport nastavlja širenje maloprodajne mreže u Beogradu i okolini. 30 godina postojanja ove godine se obeležava različitim aktivnosti, akcijama, saradnjama, a posebno otvaranjem prodavnica u mestima u kojima se do sada nisu nalazili maloprodajni objekti najvećeg domaćeg trgovinskog lanca.

Stanovnicima Batajnice biće dostupno oko 4.000 artikala u prodajnom prostoru od 200 kvadrata, na adresi Majora Zorana Radosavljevića 46. Posebno se izdvaja asortiman brenda Bačka, mesne industrije kompanije Univerexport iz Bačke Palanke, odakle meso do polica prodavnica stiže za 48 sati, kao i robne marke Baš Baš i Naše najbolje sa odličnim odnosom cene i kvaliteta.

Stanovnici Batajnice će svakim danom od 7 do 21 čas i nedeljom od 7 do 14 časova biti u prilici da kupuju u novoj komšijskoj prodavnici, a posebno se ističu akcijske aktivnosti koji traju u celoj nedelji nakon otvaranja. U novom Univerexportu zaposleno je 12 novih radnika, a 24. septembra je planirano otvaranje još jednog maloprodajnog objekta u Novom Sadu, navodi se u saopštenju.

Teme