Selo&Planina&Grad

1. OKTOBRA počinje PRETPRODAJA SKI KARATA za skijališta na JAHORINI

Dejan Ljevnaić, direktor OC Jahorina

Olimpijski centar Jahorina dobitnik je priznanja „Zvijezda turizma“ 2019. godine. Priznanje od strane Privredne komore Federacije BiH ovom centru je uručeno na sajmu ekologije i turizma u Lukavcu i to za doprinos unapređenju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga. Jahorina je prepoznata kao istaknuti planinski centar koji svojom letnjom i zimskom ponudom postavlja nove standarde i svakodnevno izaziva interesovanje sve većeg broja posetilaca.


Tim povodom direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić je rekao:

„Velika nam je čast i zadovoljstvo biti vlasnik jednog ovakvog priznanja. Doprinos za unaprjeđenje turizma i podizanje kvaliteta turitičkih usluga definitivno pripada svakom zaposlenom u Olimpijskom centru Jahorina. Tokom prethodne godine smo realizovali veoma uspešnu i zimsku i letnu sezonu a uz sve to i mnoštvo događaja i novih investicija. Srećan sam jer se predan rad i zalaganje ceni i prepoznaje što potvrđuje i ovo priznanje.“

Iz ovog centra su takođe najavili i pretprodaju ski karata koja će krenuti od 1. oktobra i trajaće mesec dana. Popust na ski karte će iznositi 15 odsto i kupovina će biti moguća na prodajnim mestima na Jahorini ali i putem webshopa. Pored niže cene ski karata ranija kupovina je poželjna i zbog zaobilaska čekanja u redu i gužvi na prodajnim mestima. Savet svima da planiraju svoj zimski odmor na vreme i uživaju u pogodnostima koje nudi olimpijska planina Jahorina, navodi se u saopštenju.

Teme