Humanost Info

„STALO NAM JE, HVALA ŠTO POMAŽETE“ Beograđani donirali više od 4.000 kilograma osnovnih životnih namirnica za najugroženije

Foto: Promo

U okviru humanitarne akcije „Stalo nam je. Hvala što pomažete“ za samo dva dana, Beograđani su donirali više od 4.000 kilograma osnovnih životnih namirnica za socijalno ugrožene građane. Zahvaljujući saradnji Crvenog krsta Beograd i kompanije Delez Srbija za najugroženije porodice biće spakovano 506 paketa sa osnovnim životnim namirnicama.

„Zahvaljujemo se sugrađanima i kompaniji ’Delez Srbija’ na pomoći u realizaciji ove humanitarne akcije koja uvek ima za cilj da nas podseti da samo zajedničkim snagama, voljom i željom možemo pomoćionima kojima je to najpotrebnije. Pored konkretne pomoći u paketu sa hranom, ovom akcijom zajedno šaljemo poruku da spremnost kompanija, altruizam volontera Crvenog krsta Beograd i humanost građana mogu promeniti svet i biti pružena ruka nade”, kaže Ivana Dašić, sekretar Crvenog krsta Beograd.

Humanitarna akcija prikupljanja hrane tokom Nedelje solidarnosti bila je realizovana u 22 Maxi supermarketa širom glavnog grada, navodi se u saopštenju.

Teme