Banke

Uz STAMBENI kredit Kredi Agrikol banka odobrava KEŠ kredit za opremanje po ISTOJ kamatnoj stopi

Kako bi mladim bračnim parovima pomogla da sebi obezbede stan ali i da od njega naprave svoj dom, Crédit Agricole banka kreirala je posebnu ponudu stambenog kredita uz koji odobrava i keš kredit za opremanje stana uz istu nominalnu kamatnu stopu. Dodatnu podršku predstavlja i poseban popust od 20 odstoza opremanje stana koji je Banka svojim klijentima obezbedila zahvaljujući partnerstvu sa Tehnomanijom. Banka odobrava i dodatni keš kredit za opremanje stana po istoj nominalnoj kamatnoj stopi i to u visini od 10 odsto od vrednoisti stambenog kredita.

Primer


Evo računice na konkretnom primeru. Stambeni kredit od 40.000 evra, gde je NKS 2,69% i rata 183 evra, uz koji je moguće dobiti keš kredit do 4.000 evra u dinarskoj protivvrednosti, gde je takođe NKS 2,69% a rata 13.613 dinara. Uz to, kako bi podržali porodice, Banka je omogućila da jedan partner bude nosilac stambenog, a drugi keš kredita za opremanje stana.
Za klijente kojima nije potreban dodatni keš kredit ali im znači rasterećenje finansija u prvom peridu, odnosno tokom opremanja stana, Banka je obezbedila grejs period u otplati stambenog kredita bez obračunavanja kamate tokom tog perioda. To praktično znači da se isplata sredstava realizuje odmah dok klijent sa otplatom obaveza počinje tek u martu 2021.
Bilo za koju od navedenih opcija da se klijenti odluče, kao dodatni vid podrške Banka im obezbeđuje 20 odsto popusta na maloprodajne cene svih artikala u Tehnomaniji kako bi svoj stan mogli da opreme kao što su oduvek sanjali, navodi se u saopštenju.

Teme