AIK Banka online krediti

Banke

Uz STAMBENI kredit Kredi Agrikol banka odobrava KEŠ kredit za opremanje po ISTOJ kamatnoj stopi

Kako bi mladim bračnim parovima pomogla da sebi obezbede stan ali i da od njega naprave svoj dom, Crédit Agricole banka kreirala je posebnu ponudu stambenog kredita uz koji odobrava i keš kredit za opremanje stana uz istu nominalnu kamatnu stopu. Dodatnu podršku predstavlja i poseban popust od 20 odstoza opremanje stana koji je Banka svojim klijentima obezbedila zahvaljujući partnerstvu sa Tehnomanijom. Banka odobrava i dodatni keš kredit za opremanje stana po istoj nominalnoj kamatnoj stopi i to u visini od 10 odsto od vrednoisti stambenog kredita.

Primer


Evo računice na konkretnom primeru. Stambeni kredit od 40.000 evra, gde je NKS 2,69% i rata 183 evra, uz koji je moguće dobiti keš kredit do 4.000 evra u dinarskoj protivvrednosti, gde je takođe NKS 2,69% a rata 13.613 dinara. Uz to, kako bi podržali porodice, Banka je omogućila da jedan partner bude nosilac stambenog, a drugi keš kredita za opremanje stana.
Za klijente kojima nije potreban dodatni keš kredit ali im znači rasterećenje finansija u prvom peridu, odnosno tokom opremanja stana, Banka je obezbedila grejs period u otplati stambenog kredita bez obračunavanja kamate tokom tog perioda. To praktično znači da se isplata sredstava realizuje odmah dok klijent sa otplatom obaveza počinje tek u martu 2021.
Bilo za koju od navedenih opcija da se klijenti odluče, kao dodatni vid podrške Banka im obezbeđuje 20 odsto popusta na maloprodajne cene svih artikala u Tehnomaniji kako bi svoj stan mogli da opreme kao što su oduvek sanjali, navodi se u saopštenju.