Humanost Info

Imlekova donacija Prihvatilištu za decu u Beogradu

Foto: Promo

Uz podršku Grada Beograda i Sekretarijata za socijalnu zaštitu, kompanija Imlek je povodom Dečije nedelje zdravlja donirala Prihvatilištu za decu u Beogradu mlečne proizvode, kao i opremu za prevenciju pandemije.

Imajući u vidu još uvek aktuelnu pandemiju korona virusa, Imlek je odlučio da štićenike Prihvatilišta za decu u Beogradu obraduje paketićima Moja Kravica čokoladnog mleka i Moja Kravica milkšejka, kao i da im obezbedi dezinfekciona sredstva, bezkontaktne toplomere i Moja Kravica zaštitne maske. Strateško opredeljenje Imleka jeste društveno odgovorno poslovanje, koje se ogleda u kontinuiranim donacijama poput ove, koje već dugi niz godina predstavljaju tradiciju kompanije, a u fokusu su različite aktivnosti koje imaju za cilj da najmlađima obezbede lepše i zdravije odrastanje.

Marija Malović IMLEK, Danijela Stajković Prihvatiliste za decu, Nataša Stanisavljević Sekretarijat za socijalnu zaštitu (s leva na desno) Foto: Promo

„Zahvaljujem se Kompaniji Imlek na upućenoj donaciji. Ovim humanim gestom su obradovali naše korisnike povodom dečije nedelje i još jednom potvrdili svoje mesto među društveno odgovornim preduzećima koja ne zaboravljaju i ne zanemaruju one kojima je pomoć najpotrebnija. Grad Beograd vodi odgovornu socijalnu politiku, te stoga nastojimo da svakodnevno obradujemo na neki način sve korisnike prava i usluga ustanova socijalne zaštite, a ovo je jedan od njih. Ovom prilikom bih pozvala i ostale društveno odgovorne kompanije da pokažu humanost na delu i slede primer Kompanije Imlek i svojim donacijama utiču na unapređenje kvaliteta života socijalno ugroženih stanovnika“, rekla je Nataša Stanisavljević.

„Veliko nam je zadovoljstvo što smo imali priliku da, u saradnji sa Sekretarijatom za socijalnu zaštitu grada Beograda, realizujemo ovu donaciju i obradujemo mališane povodom Dečije nedelje. Ova godina je po mnogo čemu izazovnija u odnosu na sve prethodne, tako da smo želeli da našim najmlađima obezbedimo neophodnu opremu za prevenciju od pandemije, kao i njima omiljene Moja Kravica mlečne proizvode. Ova donacija predstavlja samo još jednu u nizu mnogobrojnih koje smo do sada realizovali i koje imamo u planu za naredni period“, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer komunikacija i korporativnih poslova kompanije Imlek.

Teme