Banke

Banka Poštanska štedionica otvorila ekspozituru na Zlatiboru

Foto: Promo

Banka Poštanska štedionica otvorila je ekspozituru na zlatiborskoj promenadi, u objektu Odmarališta Dunav osiguranja.

Ekspozitura je otvorena u samom centru Zlatibora, u prostoru tradicionalnog poslovnog partnera i prijatelja, kompanije Dunav osiguranje, istakla je Ivana Sotirov iz Banke Poštanska štedionica.

Ekspozitura na zlatiborskoj promenadi je 187 ekspozitura u mreži Banke Poštanska štedionica.

„Banka poštanska štedionica je najveća banka u 100 procentnom državnom vlasništvu, a sledeće godine proslaviće 100 godina uspešnog rada. Danas smo banka koja je prema veličini poslovne mreže i sa više od 2.000 zaposlenih u samom vrhu bankarskog sektora Srbije“, rekla je Sotirov dodajući da banka ima i dve mobilne ekpoziture po čemu je jedinstvena u Srbiji.

„Uvereni smo da će ekspozitura na Zlatiboru, kao i sama Banka Poštanska štedionica i ubuduće biti oslonac svim našim vernim ali i novim klijentima u ovom regionu, kao i svim turistima koji će sve više, iz godine u godinu, posećivati ovu planinu“, rekla je Sotirov.

Član Izvršnog odbora Dunav osiguranja Miloš Milanović naglasio je da je otvaranje ekpoziture dokaz uspešnosti i raznovrsnosti saradnje sa Bankom Poštanska štedionica koja se već 15 godina širi sve više.

„Naša saradnja je sve čvršća i svakog dana i godine se usavršava, a okrenuta je u posebnom smeru gde je klijent osiguranik, odnosno klijent banke, u glavnom fokusu“, rekao je on. Dodao je da Banka Poštanska štedionica predstavlja najznačajnijeg klijenta Dunav osiguranja u eksternoj prodaji.

Radno vreme ekspoziture na zlatiborskoj promenadi je svakog radnog dana od 08:00 do 15:00 i subotom od 08:00 do 13.00 časova, navodi se u saopštenju.


Teme