Sladoledi Frikom Foto: Promo
Društveno odgovorno poslovanje

FRIKOM donirao 45.000 SLADOLEDA

Kompanija Frikom, vodeći proizvođač i distributer sladoleda i smrznute hrane, donirala je dečijim i studentskim institucijama širom Srbije oko 45.000 sladoleda.

Sa poslednjim danima lepog vremena, kompanija Frikom je odlučila da obezbedi osveženje u vidu sladoleda i obraduje mališane, ali i studente iz ustanova širom Srbije. Frikomovi sladoledi obradovali su decu iz Centara za integraciju mladih u Beogradu, Prihvatilišta za decu grada Beograda, Dečjeg sela „Dr Milorad Pavlović“ iz Sremske Kamenice, Centara za integraciju mladih u Beogradu, Svratišta za decu i mlade iz Novog Sada, Doma za decu ometenu u razvoju „Kolevka” iz Subotice, Doma za decu „Duško Radović“, kao i decu iz Javne predškolske ustanove „Pčelica” iz Niša.
Pored ovih institucija, Frikom je donirao 800 kutija sladoleda i Crvenom krstu, što sa ostalim donacijama čini ukupnu količinu od oko 45.000 sladoleda. Donacija je upućena i Studentskom centru Beograda, kako bi i studenti mogli da uživaju u omiljenim sladoledima.
Frikomovi sladoledi su omiljeni među mlađom populacijom, i sigurni smo da smo uspeli barem malo da im ulepšamo odrastanje. Donacije poput ove već su tradicija naše kompanije i nastavićemo kontinuirano da ih sprovodimo i u budućnosti, saopšteno je ispred kompanije.
Kompanija Frikom planira da i u narednom periodu preduzima slične akcije, i neguje vrednosti.
kao što su solidarnost i humanost.

Teme