Prehrambena industrija

JUBILEJ 40 godina Dobro jutro margarina

Foto: Promo

40 godina. Skoro 15.000 Dobro jutro doručaka pred posao, školu, vrtić ili vikendRa. Radovali smo se sa vama, slavili polaske u prvi razred, prvi doručak u novom stanu, prvo jutro sa bebom, prve penzionerske dane, raspuste. Umeli smo i da utešimo kada su se prvi poljupci završavali raskidima ili vas automobil izneveri na sred mosta.


Sećamo se doručaka bez mobilnih telefona, uz smeh, štipkanje rumenih obraščića i beli Sava hleb. Zajedno smo stigli u ovo novo vreme gde svi nešto jure. Znamo i mi da se prve vesti čitaju na mobilnim a ne da šuškaju novine za stolom. Znamo koliko su retki porodični ručkovi a kamoli doručak kada su svi na okupu. Sećamo se dobrih, starih vremena.
Jer, često zaboravimo veliku istinu. I te zlatne osamdesete su nekom bile novo, ludo i brzo doba. Nije do vremena, do nas je. Životnu radost nosimo u sebi. Bilo da smo izabrali da kuću napunimo decom ili cenimo svoj mir i tišinu – dom je naša sigurna luka i tamo su uvek „osamdesete“. Čuvajmo ih.
Hajde da zajedno doručkujemo. Dajte da otvorimo širom prozore i pustimo vreme da ide svojim tokom a mi nađimo u njemu komadiće svoje sreće. I izbacimo ovo „stara“ u dobra stara vremena. Hajde da i dalje trajemo zajedno. Hrabri kad je teško i veseli kad je lako. Neka svako jutro bude Dobro jutro! Kao i prethodnih 40 godina, navodi se u saopštenju.

Teme