Milenko Vasović, predsednik fondacije "Evro za znanje", sa dobitnicima stipendija prošle godine Foto: Oliver Bunić
Društveno odgovorno poslovanje

FONDACIJA „Evro za znanje“ dodelila 12 učeničkih i studentskih STIPENDIJA za školsku 2020/21

Fondacija građana „Evro za znanje“ objavila je imena dobitnika dvanaest učeničkih i studentskih stipendija za školsku 2020/21 godinu.

Stipendisti

Nepovratne stipendije za učenike srednjih škola u iznosu od po 100.000 dinara dobili su Danilo Mitrović iz Sremske Mitrovice, Luka Budisavljević iz Beograda, Đurđica Aleksić iz Užica, Nemanja Stefanović iz Bora, Đorđe Pantić iz Kosjerića, i Đorđe Tomić iz Brusa.
Studentske stipendije u istom iznosu dobili su Nebojša Brezić i Marija Grujić iz Beograda, Darko Golubović iz Šapca i Milan Đorđević iz Svilajnca.
Dve stipendije za koje je sredstva obezbedila kompanija Mineco dodeljene su Radici Pavlović iz Crnajka kod Majdanpeka i Nataši Raič iz Surčina.

Fondacija osnovana u Kosjeriću 2013.


Fondacija Evro za znanje osnovana je u Kosjeriću 2013. godine i pomaže školovanje učenika i studenata iz cele Srbije. Rad Fondacije svojim prilozima pomažu mnogobrojni građani i nekoliko kompanija. Ovo je osma godina kako Fondacija dodeljuje stipendije, a zbog pandemije koronavirusa svečano potpisivanje ugovora i druženje sa stipendistima odloženo je do proleća.

Teme