Foto: Promo
Osiguranje

Uz osiguranje domaćinstva, UNIQA poklanja daljinski nadzor i zaštitu osiguranih objekata

Zahvaljujući još jednoj inovaciji, UNIQA je u saradnji sa kompanijom VIP Mobile, jedina u Srbiji klijentima omogućila na poklon Smart Home uređaje za daljinsku kontrolu, nadzor i zaštitu osiguranih objekata sa bilo kog mesta, samo uz pomoć pametnog telefona ili tableta i internet konekcije, korišćenjem jednostavne aplikacije.

Klijenti u svakom trenutku mogu da prate aktivnosti u svom domu ili poslovnom prostoru, a dodatni sigurnost predstavlja i to što preko notifikacija dobijaju obaveštenja čim se aktivira neki od senzora za detekciju dima, vode i pokreta, što obezbeđuje pravovremenu reakciju i prevenciju neželjenih događaja u osiguranom objektu.

S obzirom da u Srbiji polise osiguranja domaćinstva ima manje od 10 odsto građana, UNIQA je u želji da svako mesto bude sigurna zona kreirala ovu jedinstvenu ponudu pružajući rešenje za kompletnu zaštitu kuća i stanova sa svim stvarima po ceni već od samo 1,5 evra po metru kvadratnom za celu godinu. Polisa pokriva troškove štete u slučaju požara, izliva vode iz instalacija, loma stakla i provalne krađe, kao i nadoknadu za štete pričinjene trećim licima, odnosno na okolnim stanovima.

Osiguranje imovine malih i srednjih preduzeća

Kada je u pitanju osiguranje imovine malih i sredjih preduzeća, UNIQA je omogućila da se svaki biznis razvija na sigurnim osnovama. Izborom jednog od raspoloživih paketa osiguranja “Moj biznis” blagovremeno se štiti imovina, oprema i zalihe od rizika koji mogu da ugroze poslovanje. Ova ponuda traje do kraja godine ili do isteka zaliha. Uz Smart Home uređaje za unutrašnji i spoljašnji nadzor i senzore za dim, vodu i pokret, u dodatnoj zaštiti mogu da uživaju klijenti koji zaključe polise na neodređeno vreme ili višegodišnje na najmanje 5 godina, uz visinu ugovorene godišnje premije od najmanje 75 evra za domaćinstva, odnosno 100 evra za mali biznis.

Primer

Podsetimo, nastanjeni i poslovni objekti izloženi su mnogim rizicima, pa samo jedan neželjeni događaj u trenutku može da uništi sve što je godinama stvarano. UNIQA je samo u prvih devet meseci 2020. godine imala više od 1.300 prijavljenih šteta u domaćinstvima, najviše zbog izlivanja vode iz instalacija. Iako je prosek isplaćene štete iznosio oko 450 evra, beleži i slučajeve gde je za pokriće nastalih troškova
isplaćeno po više od milion dinara. Neželjene događaje niko ne može da predvidi, a investicijom u polisu osiguranja imovine svako može da predupredi potencijalno velike troškove! Uz nova partnerstva i pogodnosti zajedno činimo da svako mesto – dom i biznis budu sigurna zona!

Osiguranja imovine malih i srednjih preduzeća mogu se kupiti na svim prodajnim mestima UNIQA osiguranja širom Srbije, dok je za osiguranje domaćinstva pored poslovnica na raspolaganju i online kupovina preko vebšopa na veb sajtu www.uniqa.rs.

Teme