Foto: Promo
Banke

Vojvođanska banka sa tradicijom od 150 godina uliva sigurnost štedišama VIŠE modela štednje u ponudi tokom cele godine

Vojvođanska banka čest je izbor štediša u našoj zemlji, zato što im uliva sigurnost tradicija poslovanja duža od 150 godina. Modeli štednje u Vojvođanskoj banci oblikovani su prema mogućnostima, željama i ciljevima klijenata i oni mogu birati po svom nahođenju između oročena ili štednje po viđenju, dinarske ili devizne štednje.

Ukoliko se opredele za oročenu štednju, pored željenog perioda oročenja mogu izabrati i način isplate kamate – da li žele mesečnu isplatu ili isplatu na kraju perioda oročenja. Takođe, Vojvođanska banka nudi i interesantnu kombinaciju, Flexi štednju koja pruža fleksibilnost u raspolaganju novcem tokom perioda oročenja.

Ako se opredeli za Flexi štednju, klijent može dodavati sredstva na račun oročenog depozita neograničeni broj puta u željenom iznosu. Takođe, ima mogućnost da podiže sredstva sa računa oročenog depozita do 15 odsto inicijalnog oročenja i do 15 odsto svake eventualne naredne uplate. Flexi štednja je moguća u dinarima ili evrima, po izboru klijenta. Navedene ponude u Vojvođanskoj banci važe tokom cele godine, a ne samo tokom Nedelje štednje, navodi se u saopštenju banke.

Teme