Društveno odgovorno poslovanje

Otvoren KONKURS za Nacionalnu nagradu za društveno odgovorno poslovanje Đorđe Vajfert PRIJAVE do 18. decembra

Foto: Pixabay.com

Privredna komora Srbije, osmi put za redom dodeljuje „ Nacionalnu nagradu za društveno odgovorno poslovanje- Đorđe Vajfert“ za 2019. godinu kompanijama koje imaju najuspešnije primere primene principa i praksi društvene odgovornosti u Srbiji.

Na konkurs, koji će biti otvoren od 9.11.-18.12.2020. godine mogu da se prijave sva privredna društva, bez obzira na veličinu i delatnost, a koja su u svoje poslovanje ugradila principe društvene odgovornosti, brigu o zaposlenima i ljudskim pravima, zaštiti životne sredine, zajednici u kojoj posluju, tržištu i imovini.

Prijave se vrše putem linka https://pks.rs/strana/nacionalna-nagrada-za-dop,  a za učešće potrebno je da privredno društvo pripremi konkretan primer dobre prakse društveno dogovornog poslovanja realizovan u prethodne dve godine uz detaljno popunjen upitnik za prijavu. Skenirani upitnik sa prilozima potrebno je dostaviti na e- mail: csr@pks.rs, najkasnije do 18.12.2020. godine. Kako bi olakšala pripremu i odabir projekata, Privredna komora Srbije pripremila je „Smernice za pripremu dobrog DOP projekta“ koji se nalazi u prilogu. 

Nacionalnu nagradu za društveno odgovorno poslovanje Đorđe Vajfert Privredna komora Srbije dodeljuje još od  2007. godine. Ovu nagradu od ostalih u ovoj oblasti izdvaja njena jedinstvena metodologija i celovit pristup, čime se na ravnomeran način tretiraju najznačajniji aspekti održivog poslovanja.

Telefoni za dodatne informacije su: 011 3300 939, 066 875 1166, 066 875 10 83.

Teme