Inovacije

Koji startapi će osvojiti NAGRADU od 5.000 evra i plasirati se na finalno takmičenje Elevator Lab Challenge-a, evo i LINKA ZA BESPLATNU prijavu…

Raiffeisen banka i Startit pozivaju sve zainteresovane za inovativna rešenja fintech industrije da prisustvuju onlajn Elevator Lab Challenge takmičenjima, tokom kojih će najbolji fintech startapi iz regiona predstaviti svoja rešenja. Lokalna finala Elevator Lab Challenge takmičenja će biti održana 20, 23. i 26. novembra. Pobednici lokalnih takmičenja će osvojiti novčanu nagradu od 5.000 evra i dobiti priliku da svoje inovacije i rešenja u oblasti finansijske tehnologije predstave na velikom finalu, 7. decembra, u Zagrebu.

Najbolji srpski fintech startapi će svoje proizvode pred stručnim žirijem predstaviti 23. novembra, u 16 časova, a pobednik će osim, novčane nagrade i plasmana u regionalno finale, dobiti i mogućnost za razvoj pilot projekta sa lokalnom bankom, predstavljanje na sastanku borda direktora Raiffeisen banke u Srbiji, priliku za integraciju inovacije u okviru bankarskih sistema regionalnih Raiffeisen banaka, kao i pristup mreži od 1,7 miliona klijenata.

Pobednika lokalnog takmičenja u Srbiji će odabrati žiri u sledećem sastavu: Zoja Kukić (programska direktorka za startap ekosistem, Inicijativa „Digitalna Srbija”), Lav Odorović (preduzetnik i suosnivač, Penta), Miloš Matić (Venture Associate, ICT Hub Venture), Nebojša Jovanović (direktor Sektora za digitalno bankarstvo i upravljanje proizvodima, Raiffeisen banka) i Aleksandar Nikolić (zamenik direktora Sektora za digitalno bankarstvo i upravljanje proizvodima, Raiffeisen banka).

Svi zainteresovani ovo takmičenje mogu besplatno pratiti onlajn, a prijava se nalazi na linku: LINK

Regionalno takmičenje Elevator Lab Challenge-a će biti održano na Gala događaju, 7. decembra u 16 časova, u sklopu Shift Money konferencije. Pobednici takmičenja iz sve tri zemlje će imati priliku da predstave svoje fintech proizvode pred publikom i da se nadmeću za nagradu od dodatnih 5.000 evra. Najbolji startap u regionu će uz to dobiti i priliku da sledeće godine predstavi svoj proizvod na Međunarodnom Elevator Lab Demo Day-u, gde će biti predstavnici cele Raiffeisen Bank International Grupe.

Elevator Lab Challenge sprovodi Raiffeisen banka uz podršku Startita, sa partnerima: HUB387 (Bosna i Hercegovina), HUB385 (Hrvatska) i Shift Money konferencijom. Detaljne informacije o takmičenju i nagradama možete pronaći na linku: LINK

Teme