Ceger

Novo radno vreme dm drogerija do 21h

Kompanija dm drogerie markt prilagodila je radno vreme svojih prodajnih objekata u skladu sa odlukom Vlade Republike Srbije. Počev od utorka, 17. novembra, sve dm drogerije u Srbiji će biti otvorene najkasnije do 21 čas. Kompanija od proglašenja epidemije virusa Covid-19 u svojim drogerijama primenjuje sve preventivne mere kojima se obezbeđuje zaštita kupaca i zaposlenih. To uključuje kompletnu dezinfekciju prostora u prodajnim objektima i redovnu dezinfekciju svih površina, korpi i kolica na bazi hipohlorita, kao i nedeljnu ozonizaciju drogerija.


Pored toga, na ulazu u drogerije nalazi se dezobarijera, sredstvo za dezinfekciju ruku, a kompanija je ukinula i korišćenje testera, obeležila sigurnu razdaljinu između kupaca, uvela zaštitne pregrade od pleksiglasa na kasama i postavila obaveštenja sa preporukama i merama prevencije. Zaposleni u drogerijama nose higijenske maske za lice, a kako bi se osigurale sve dodatne mere predostrožnosti, iz kompanije poručuju kupcima da je prilikom kupovine obavezno nošenje zaštitnih maski u svim objektima širom naše zemlje.


Sve detalje o aktuelnom radnom vremenu možete da pronađete na zvaničnom sajtu kompanije dm.rs.

Pored apoteka i supermarketa, dm drogerije su još od početka epidemije, zbog značaja proizvoda koje kompanija ima u svom asortimanu, svrstane u prioritetne prodajne objekte.

Teme