Banke

Promotivna ponuda API banke za štednju u evrima oročenu do 36 meseci, kamatna stopa do dva odsto

Foto: Promo

Kako bi izašli u susret očekivanjima klijenata, i ove godine API banka je pripremila atraktivnu ponudu za oročenu štednju do 31. decembra u evrima do 36 meseci sa kamatnom stopom do dva odsto.

Štedište mogu da izaberu štednju na rokove od 12, 18, 24 i 36 meseci, i iskoriste mogućnost da godišnjim pripisom kamate uvećaju glavnicu i u narednoj godini ostvare još veći prihod od kamate. Više o ponudi možete pročitati ovde.

„I ove godine bismo posebno istakli povoljne uslove za oročenu štednju u evrima, sa nominalnom kamatnom stopom od dva odsto na 36 meseci. Dodatno, imate mogućnost i da stalno koristite 30 odsto od sredstava tokom vremena na koje ste oročili novac. Sredstva možete podići tokom celog perioda oročenja i to jednokratno svih 30 odsto, ili iz više puta tako da zbir ne prelazi 30 odsto početnog uloga. Vi izaberite kako Vam više odgovara, u zavisnosti od Vaših potreba“, saopštili su u API banci i naglašavaju da kapital ruskog porekla koji API Banka ima iza sebe je garant stabilnosti na duži vremenski period.

Teme