Točkovi&Pruga&Nebo

BESPLATNA zimska provera za sva vozila FCA grupacije, bez obzira da li su u garanciji

Kompanija FCA Srbija organizuje besplatnu zimsku proveru za sva vozila FCA grupacije bez obzira da li u u garanciji, u svim ovlašćenim servisima širom Srbije, koja će trajati do 31. decembra 2020. godine.

„Kao i prethodnih godina, Mopar tim sprovodi veliku kampanju besplatne zimske provere vozila. Briga o klijientima i održavanje vozila je naša svakodnevnica. Ovim putem podsećamo da je bezbednost i ispravnost vaših vozila na prvom mestu i pozivamo vas da na vreme vozila pripremimo za zimske uslove vožnje“, izjavio je Zoran Vukajlović, FCA Srbija MOPAR Services, Parts & Customer Care Direktor.

Zimska provera vozila podrazumeva kontrolu u 11 tačaka: kontrolu centrale ubrizgavanja- Wi-tech, provere stanja pneumatika, akumulatora, ventilacionog (rashladnog) sistema, rashladne tečnosti, nivoa ulja u motoru, kočionog sistema (nivo ulja, vizuelni pregled prednjih kočnica), kontrole metlica brisača, prednje svetlosne grupe i signalizacije, trapa (prednjeg, zadnjeg), upravljačkog sistema, kao i vizuelni pregled vozila.

U slučaju konstatovanja kvara, vlasnici vozila ostvaruju 10 odsto popusta na rad i 10 odsto popusta na originalne rezervne delove za otklanjanje utvrđenog problema. Akcija važi za sva vozila iz FCA grupacije bez obzira da li su u garanciji. Prijavu za besplatni pregled svi zainteresovani mogu podneti putem sajta http://www.fiatsrbija.rs/servis-i-usluge/ .

Teme