Osiguranje

Portali Sve o novcu i Sve o osiguranju napravili VODIČ KROZ ŽIVOTNO OSIGURANJE „Kako da se lišite brige „šta ako““

Pod sloganom „Be Risk Protected“ portali Sve o novcu i Sve o osiguranju napravili su Vodič kroz životno osiguranje, u kojem je sažeto prikazana ova zanimljiva mogućnost zaštite i štednje.

Sve Vam u životu ide od ruke: imate solidan posao, vozite dobar auto, deca su dobri đaci, dobili ste prilično veliki kredit za  kuću…

Planirate putovanje, našli ste odličan pet friendly hotel, a biće i za šoping uz neki gotovinski kredit. „Samo nek smo živi i zdravi, pa makar i zaduženi“. Ali, mi zapravo ne znamo šta nosi dan a šta noć. Da li smo spremni da porodici ostavimo dugove koji nam u ovom trenutku omogućavaju lagodan život?

Muče Vas i druge brige… sestrina deca za koju godinu će biti punoletna a pitanje je da li će imati novac za studije, kuća kod roditelja je već dotrajala, i Vama vreme izmiče a od penzije se ne živi baš lagodno…
Da li bi Vam dobrodošlo da – bez odlaska u kladionicu i grebanja listića igre na sreću – za nekoliko godina dobijete značajnu sumu novca, koja će pritom sigurno biti isplaćena u obećanom roku?

Sa svega par evra dnevno možemo obezbediti sebi polisu životnog osiguranja. Ona će nas lišiti brige „šta ako…“, a imaćemo i razlog više da se nadamo ostvarenju neke želje.

Koja polisa Vam je potrebna, šta sve možete da uradite sa polisom životnog osiguranja, šta ako nemate novca da platite premiju saznajte u sažetom Vodiču kroz životno osiguranje. Preuzmite Vodič kroz životno osiguranje.

Teme