Teme

Info

Nenad Miščević NOVI generalni direktor Nectar grupe

Nenad Miščević, generalni direktor Nectar grupe

Nenad Miščević novi je generalni direktor Nectar grupe, najvećeg proizvođača sokova i prerađivača voća i povrća u Jugoistočnoj Evropi u čijem sastavu posluju kompanije Nectar, Heba i Fructal. Mišćević preuzima ovu funkciju 1. decembra 2020. godine.

Nenad Miščević se pridružuje Nectar grupi sa pozicije generalnog direktora multinacionalne kompanije PepsiCo, South Central Europe and Baltics. Ima preko 15 godina radnog iskustva na ključnim rukovodećim pozicijama. Značajnu ulogu je imao u postavljanju visokih standarda u rezultatima prodaje, uvođenju inovacija i uspešnom ostvarivanju prodajnih i poslovnih strategija, ostvarujući izvrsnost poslovnog procesa i obezbeđujući sigurnu putanju razvoja poslovanja kompanije. Nenad Miščević je diplomirao na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Svojim bogatim profesionalnim iskustvom Miščević će doprineti novom razvojnom ciklusu Nectar grupe i daljem jačanju liderske pozicije i ekspanziji poslovanja kompanije koja je iz domaće porodične kompanije izrasla u vodeću regionalnu kompaniju u Jugoistočnoj Evropi sa godišnjim prometom od preko 110 miliona evra, šest proizvodnih pogona u tri zemlje, 1.300 zaposlenih i izvozom u preko 60 zemalja širom sveta.