Ceger

NOVI UNIVEREXPORT u beogradskom naselju Stepa Stepanović

Novi Univerexport u naselju Stepa Stepanović

Nova prodavnica najvećeg domaćeg trgovinskog lanca otvorena je 3. decembra, na adresi Vojvode Stepe 369. 11-ti Univerexport maloprodajni objekat u prestonici otvoren je uz poštovanje svih epidemioloških mera koje podrazumevaju obavezno nošenje maski, držanje preporučene distance, najveći stepen higijene u samom objektu i redovnu dezinfekciju. 

Novo prodajno mesto kompanije Univerexport nalazi se u naselju Stepa Stepanović i prostore se na 800 kvadrata prodajnog prostora. Asortiman broji oko 10.000 artikala koji će moći da zadovolje potrebe za svim manjim i većim kupovinama stanovnika tog dela grada. Posebno se vodilo računa o brzoj i jednostavnoj kupovini što će omogućiti 4 samouslužne kase. 

Kompanija Univerexport ove godine slavi 30 godina postojanja, a otvaranjem nove prodavnice u Beogradu proširena je maloprodajna mreža koja sada čini 160 prodavnica rasprostranjenih širom Vojvodine, Beograda i okoline. Uskoro, 17. decembra stanovnike Beograda očekuje otvaranje još jednog Univerexport-a u K distriktu, navodi se u saopštenju kompanije.

Teme