Točkovi&Pruga&Nebo

Oglašavanje na LASTINIM autobusima, jedan od ekonomičnijih načina reklamiranja brenda

Foto: SP "Lasta"

Saobraćajno preduzeće „Lasta“ sa voznim parkom od 900 autobusa sa pokrivenošću gotovo cele zemlje svojim linijama, pravi je izbor za promociju brenda. Osim prisutnosti na području cele Srbije, „Lastini“ autobusi saobraćaju, i u zemljama regiona, kao i Evrope.

Oglasne poruke na autobusima neprestalno su izložene javnosti i integrisane su u svakodnevni život potrošača. Pokretne oglasne poruke svojom dinamikom kretanja skrenuće pažnju pešaka i vozača automobila i svih učesnika u saobraćaju, pa čak i građana kojima su stanovi okrenuti ka gradskim saobraćajnicama.

Oglašavanje na autobusima

Autobusko oglašavanje doseže do potrošača do kojih drugi tradicionalni mediji ne uspevaju. S obzirom na to koliko je ubrzan životni tempo i stalnu pokretljivost, kao i sve manje zadržavanje uz  klasične elektronske medije: televizor ili radio, oglasni prostor na autobuskim površinama čini izvanrednu dopunu markentiškoj kampanji, a vrlo je uspešan i kao samostalni promotivni medij.

Oglas biće vidljiv na „Lastinom“ autobusu i do 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji u ugovorenom vremenskom periodu oglašavanja i predstavlja jedan od ekonomičnijih načina promocije brenda.

U Beogradu, na velikom broju gradskih saobraćajnica sa najvećim procentom frekventnosti  su „Lastini“ autobusi. Oni učestvuju u  prevozu putnika na prigradskim, lokalnim i gradskim linijama. S obzirom da se Beogradska autobuska stanica nalazi u užem gradskom jezgru, gde se slivaju ključne gradske saobraćajnice, odakle polaze/dolaze i svi Lastini autobusi na međugradskim i međunarodnim linijama, takođe utiču  na najveći procenat zastupljenosti njenih autobusa u javnom drumskom saobraćaju.

NA KLIK Onlajn kupovina autobuskih karata “LASTE”

Lastini autobusi su prisutni i beogradskim opštinama: Mladenovcu, Obrenovcu, Lazarevcu, Sopotu i Barajevu, ali i u većim gradovima Srbije: Nišu, Smederevu, Smederevskoj Palanci, Valjevu, Inđiji, Staroj Pazovi i Aranđelovcu, gde „Lasta“ ima svoje poslovne organizacije, autobuske stanice i poslovnice.

Autobusi su gradsko-prigradskog tipa u solo i zglobnoj varijanti, ali i turističkog i visokoturističkog tipa: solo i dabl dekeri.

Ukoliko ste zainteresovani za oglašavanje kontaktirajte i pišite: office@lasta.rs ili marketing@lasta.rs 

 

Teme