Foto: Promo
Info

OTVOREN Međunarodni poljoprivredni sajam, prvi put onlajn trajaće do 18. decembra POPUSTI, akcije, kao i bogate NAGRADE

Otvoren je Međunarodni poljoprivredni sajam, koji se prvi put održava onlajn. Od 14. do 18. decembra izlagači će imati priliku da se predstave i sklope nove poslovne dogovore. Svi posetioci će moći da iskoriste sniženja i sajamske akcije, zakažu sastanke sa izlagačima, učestvuju u onlajn konferencijama i pripreme se za novu poljoprivrednu sezonu. Prvi online Međunarodni poljoprivredni sajam izazvao izuzetno veliko interesovanje posetilaca, a pre početka Svečanog otvaranja platformi expoonline.rs je u istom trenutku pokušalo da pristupi između 15.000 i 20.000 posetilaca.

Uz probleme u internet konekciji u pojedinim delovima Novog Sada, nisu svi bili u mogućnosti da isprate Otvaranje, a potom i posete Sajam, saopštinli su iz Novosadskog sajma.

Otvaranje može da se pogleda i odloženo – Svečano otvaranje prvog online Međunarodnog poljoprivrednog sajma. Na istom linku je i program događaja.

Do petka se na Sajmu predstavlja više od 180 izlagača iz osam zemalja, među njima i 30 odgajivača stoke, kao i dobitnici priznanja „Najbolje u 2020“, osvojenih na ocenjivanju kvaliteta proizvoda. Planirano je i online će bit održano više od 50 događaja – vebinara, seminara, prezentacija. Moguće je organizovati i B2B sastanke.

Na Poljoprivrednom sajmu nastupa oko 150 izlagača iz Češke, Holandije, Hrvatske, Italije, Turske, Španije i Srbije. Za posetioce su pripremljeni popuste i akcije, a ovo su neke od najava izlagača.

Popusti i akcije

Delta agrar će među novitetima staviti akcenat na semena i pesticide, a traktore i priključnu mehanizaciju će ponuditi po sniženim cenama. Najveće interesovanje se očekuje za ratarske traktore „Landini Landpower 165 T-Tronic“ po ceni 59.500 evra i „Landini serija 5-110 H“ u full opremi za 46.000 evra. Od traktora namenjenih u voćarskoj proizvodnji po nižoj ceni biće ponuđeni „landini“ serija 2-050 i 2-060 sa cenama 24.000 i 25.000. Sve cene izražene su bez PDV-a. Nezapažen neće ostati ni ‘’kralj voćnjaka i vinograda’’, traktor „Landini Rex 4“ sa snagama od 70 do 112 ks.

ITN je pripremio popuste od 5-15% za mehanizaciju sa lagera, kao i predsezonske akcijske cene za ranu potvrdu nabavke mašina za sledeću sezonu. Posebno će biti izdvojene akcije za nove modele teleskopskih utovarivača „manitou mlt x 737“, kao i novu „next“ seriju „massey ferguson“ traktora. I druge mašine, ITN će ponuditi po specijalnim cenama, a tokom sajma nastavlja i sa akcijom „staro za novo“ za teleskopske utovarivače. Pored toga ponudiće i komplet pripreme za IPARD fondove, bez obzira da li je reč o nabavci mehanizacije ili proizvodnim objekatima za preradu, skladistenje ili pakovanje hrane.

Agropanonka tokom Poljoprivrednog sajma odobrava popuste na poljoprivednu mehanizaciju do 1.500 evra, a obezbeđuje značajno bogatiju standardnu opremu.

Milurović komerc na onlajn Sajam donosi četiri nova modela „kubota“ traktora. Davaće garanciju na pet godina ili 5.000 radnih sati, a priključne mašine ponudiće po akcijskim cenama. 

Sa sajamskim akcijama stiže i Hanna Instruments. Sve kompanije u sektoru hrane i pića imaju 20% popust prvu kupovinu tokom Sajma, dok je za svaku narednu kupovinu do kraja 2021. popust 5%. 

Javno preduzeće „Putevi Srbije“ za svaku dopunu elektronske naplate u iznosu od 6.000 dinara i više, tokom Međunarodnog poljoprivrednog sajma poklanja uređaj za elektronsku naplatu.

 Izlagača donose i novitete, pa će tako, između ostalih Agrogas predstaviti dva nova modela traktora „tafe 4615“ i „tafe 6515“.

Izlagači su u saradnji sa finansijskim institucija pripremili i specijalne uslove kupovine, što je još jedan od benefita za sve posetioce.

Svim posetiocima omogućen je neograničen broj dolazaka na Međunarodni poljoprivredni sajam. Potrebna je samo besplatna registracija na adresi expoonline.rs.

Poklon igra

Posetioci koji dolaze na Poljoprivredni sajam u Novom Sadu očekuju i Poklon igru. Ona neće izostati ni u onlajn izdanju, a vlasnik profila čija objava bude najviše puta podeljena na društvenoj mreži Facebook dobiće na poklon – traktorsku kosačicu John Deere X350R, darodavca KITE DOO. Dodatne informacije i pravila za učesnike u Poklon igri, biće objavljena na www.sajam.net, expoonline.rs, kao i na društvenim mrežama Novosadskog sajma.

Teme