Banke

Keš kredit Sberbanke bez naknade za obradu kreditnog zahteva

Foto: Promo

U danima novogodišnjeg raspoloženja i priprema za predstojeće praznike, Sberbank Srbija je odlučila da još jednom iznenadi svoje postojeće, ali i buduće klijente, pripremivši ponudu keš kredita sa atraktivnom kamatnom stopom i bez naknade za obradu kreditnog zahteva.  

Na ovaj način, Sberbank je odlučila da u periodu darivanja i priprema za nove početke omogući svim zainteresovanim klijentima dodatnu finansijsku podršku i pomoć u ostvarenju njihovih ličnih i porodičnih planova.

„Odlično znamo da je upravo ovo period kada se mnogi građani trude da sve započete stvari završe ili da mnogo spremnije zakorače u Novu godinu. Zbog toga smo i pripremili ovu zanimljivu ponudu, jer verujemo da će mnogim našim klijentima, ali i građanima koji dosad nisu sarađivali sa Sberbank omogućiti da jednostavnije i brže finansiraju sve ono što im je neophodno. Interesovanje naših klijenata za keš pozajmicama, već tradicionalno, raste kako se približavamo kraju godine, pa smo odlučili da sve svoje klijente iznenadimo jednom ovakvom novogodišnjom ponudom“, istakla je Mirjana Đorđević, direktorka Odeljenja za razvoj proizvoda u Sberbank Srbija.

Govoreći o pogodnostima i prednostima ove ponude, ona je naglasila da će Banka svoje „novogodišnje“ keš kredite odobravati svim klijentima bez naplate provizije za obradu kreditnog zahteva, uz period otplate od 36 meseci i u maksimalnom iznosu od 360.000 dinara. 

Za sve klijente koji dosad nisu sarađivali sa Sberbank krediti su dostupni uz fiksnu kamatnu stopu tokom prvih 18 meseci. Što se tiče ponude za već postojeće klijente Banke krediti se odobravaju uz efektivnu kamatnu stopu od 8,52 odsto, ali i sa još jednom dodatnom pogodnošću. Reč je o mogućnosti da se zahtev za dobijanje ovog kredita podnese 100% online, kroz Sberbank aplikaciju za mobilno ili elektronsko bankarstvo, kao i da se tražena pozajmica dobije u roku od samo pet minuta.

„Mogućnost dobijanja našeg „novogodišnjeg“ keš kredita bez odlaska u banku je zaista velika pogodnost u ovom trenutku i sigurna sam da će mnogi naši postojeći klijenti iskoristiti ovu priliku. Upravo zbog toga, pozivam sve klijente da na svojim pametnim telefonima instaliraju našu aplikaciju za mobilno bankarstvo, a zatim da tako podnesu zahtev za „novogodišnji“ keš kredit“, dodala je Đorđević.

Teme