Info

Međunarodni poljoprivredni sajam u onlajn izdanju trajaće do 14. marta 2021.

Foto: Novosadski sajam

Međunarodni poljoprivredni sajam u onlajn izdanju traje do 14. marta 2021. godine. Konferencije, vebinari, promocije i prezentacije održavaju se do srede 23. decembra, biće ih više od 50 i emituju se uživo. Posle tog datuma, a do 14. marta, ostaju vidljive za odloženo gledanje, a svi ostali sadržaji dostupni na platformi.

Stotinu osamdeset četiri izlagača predstavlja proizvode i usluge iz osam zemalja, Češke, Holandije, Hrvatske, Italije, Mađarske, Turske, Španije i Srbije. Pripremljeni su popusti i akcije, za posetioce. Na Izložbi stoke nastupa 31 odgajivač iz Srbije. Promovišu se najbolje ocenjeni proizvodi i usluge u 2020. godini. Direktan kontakt izlagača i posetilaca omogućen je video i audio (telefonskim) pozivom, četom i mejlom. Poslovna publika ima mogućnost zakazivanja B2B sastanaka sa izlagačima. Posetioci i izlagači sreću se u realnom vremenu, u unapred dogovorenom terminu. Poseta Sajmu je besplatna, potrebna je samo registracija na adresi expoonline. rs.

Za posetioce je organizovana Poklon igra u kojoj je premija traktorska kosačica John Deere, darodavca KITE DOO. Pravila učešća u Poklon igri su na adresama: sajam.net, expoonline.rs, kao i na profilima Novosadskog sajma na svim društvenim mrežama.

Generali Osiguranje Srbija je Generalni sponzor prvog onlajn izdanja Međunarodnog poljoprivrednog sajma, Češka Republika je Zemlja partner, a Al Dahra Zlatni sponzor.

Sajam su podržali Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo i Grad Novi Sad.

Teme