Prehrambena industrija

Poslastica poklon za praznike FRIKOM King Gift Box limited edition

Foto: Promo

Kada dođe decembar sumiramo utiske, pravimo planove za narednu godinu, uživamo u prvim snežnim pahuljama, ali i razmišljamo šta možemo dragim ljudima da poklonimo a da bude originalno, elegantno i baš u duhu novogodišnjih praznika. Kako bi svojim potrošačima dodatno ulepšao novogodišnje praznike i najveseliji deo godine, Frikom je četiri ukusa King dezerta u čašici (vanila, čokolada, karamel i pistaći) pažljivo upakovao u elegantnu, limenu poklon kutiju.

Limitirano izdanje King Gift Box-a je pravi izbor da nekoga iznenadite za novogodišnje i božićne praznike i da ove godine klasične poklone, kao što su bombonjere, zamenite upravo King Gift box-om sa novogodišnjim motivima čiji sadržaj predstavlja pravi užitak.

Dok napolju polako padaju pahulje snega, ušuškajte se u toplom domu i učinite praznike slatkim i sebi i dragim ljudima uz King novogodišnje pakovanje. Uživajte u čarima praznika i prazničnog duha uz King dezerte u čašicama koji vam dolaze u poklon kutiji. Sigurni smo da će se ovom poklonu svi obradovati! 

Teme