Ceger Info

Otvoren NOVI Univerexport u K-distriktu na beogradskom Dorćolu

Nova prodavnica Univerexporta na Dorćolu K-distrikt Foto: Promo

Otvaranjem novog prodajnog mesta u Beogradu, u K-distriktu, Univerexport nastavlja sa širenjem prodajne mreže u prestonici. Nova prodavnica otvorena je 17. decembra na lokaciji novosagrađenog stambenog kompleksa na Dorćolu, na adresi Dunavska 2G.

Uz poštovanje svih epidemioloških mera, obaveznu distancu i nošenje maski, Vesna Vučurević, predsednik Grupe Univerexport, svečano je presekla vrpcu, povodom otvaranja 162. maloprodajnog objekta najvećeg domaćeg trgovinskog lanca.

Novo prodajno mesto zamišljeno je kao komšijska radnja koja asortimanom od blizu 7.000 artikala na prodajnom prostoru od 550 kvadrata može da zadovolji svakodnevne male i veće kupovine. Sveže meso sa farme iz Bačke Palanke, u roku od 48 sati stiže do polica prodavnice, organski proizvodi pod brendom Organa, pršut i vino Vučurević, kao i proizvodi robne marke Baš Baš i Naše najbolje – proizvodi su odličnog kvaliteta po pristupačnim cenama. Čitav asortiman dostupan je kupcima svakim danom u nedelji, od 7 časova ujutru, a brza i laka kupovina će biti dostupna korišćenjem četiri samouslužne kase. 

Univerexport na tržištu Srbije posluje punih 30 godina. Nakon prvih početaka u Novom Sadu, Univerexport danas ima 161 prodavnicu širom Beograda, Vojvodine i okoline. 

Nova prodavnica na Dorćolu je 12. po redu u Beogradu, a u godini jubileja 24. decembra očekuje se otvaranje još jednog maloprodajnog objekta u Novom Sadu, navodi se u saopštenju kompanije. 

Teme