Info

Proglašenje DOBITNIKA traktorske kosačice na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu

Na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu, biće održano nekoliko stručnih skupova – prezentacija, promocija. Za 23. decembar je predviđeno da se saopšti i ime dobitnika traktorske kosačice koju u Poklon igri daruje kompanija KITE DOO. Pred kraj radnog dana, online će se obratiti i generalni direktor Novosadskog sajma, Slobodan Cvetković i sumirati utiske od 14. do 23. decembra, koliko je trajao sajam.

Na virtuelnom Poljoprivrednom sajmu od danas je šira ponuda proizvoda i usluga, zahvaljujući novim izlagačima. Njih je sada više od 200, s obzirom na to da su na online Poljoprivrednom sajmu odlučili da nastupe i mali proizvođači hrane i pića, okupljeni oko Udruženja Varjača, a u okviru segmenta Vojvodina gastro region. Ono što su ponudili može da se pronađe u Hali 8, na platformi expoonline.rs.
Iz Novosadskog sajma obavestili su i da je Poklon igra završena u ponoć. Razlog je izuzetno veliki broj objava na društvenoj mreži Facebook i deljenja koji moraju da budu prebrojani u skladu sa propozicijama, pre objavljivanja imena najsrećnijeg posetioca virtuelnog Poljoprivrednog sajma. Problem je i veliki broj lažnih profila koji je registrovan. U propozicijama je jasno naznačeno da je učestvovanje sa lažnih profila zabranjeno, kao i da će svaki učesnik koji koristi jedan ili više lažnih profila, kako bi
učestvovao u konkursu, biti diskvalifikovan.
Poklon je traktorska kosačica John Deere X350R, Darodavca KITE DOO, a dobitnik će biti proglašen u sredu, 23. decembra, u 14 časova, online na platformi expoonline.rs.

Teme