Selo&Planina&Grad

SKIJANJE na JAHORINI 30 cm novog snega SKI pas za novogodišnji doček 50 KM

Foto: OC Jahorina

Na Jahorini je palo više od 30 cm novog snega i uslovi za skijanje su odlični. U naradnim danima meteorolozi najavljuju još snega a Olimpijski centar Jahorina vredno radi na pripremama ski staza. Cilj im je da osposobe sve ski staze i sve instalacije vertikalnog transporta puste u rad.

Sa više od 30 dana skijanja u kontinuitetu i poboljšanjem poslovnog rezultata za 70 odsto Olimpijski centar Jahorina ispraća ovu godinu i na posebna način dočekuje novu, 2021.

Stroge mere za smanjenje širenja virusa korona

Bezbrižnost svih gostiju je na prvom mestu, otkazane su sve manifestacije i koncerti po kojim je ova planina nadaleko poznata. U skladu sa tim pripremili su niz strogih mera za smanjenje širenja virusa korona, i skijanje na Jahorini je u potpunosti bezbedno.

Uz želju da sa Novom godinom sve ružno ostavimo iza sebe, Olimpijski centar “Jahorina“ vas poziva da Novu 2021.godinu dočekate na drugačiji način, na skijama u idiličnoj planinskoj atmosferi. 31 decembra od 22:00h do 02:00h iza ponoći, uz posebnu prazničnu atmosferu će biti moguće skijanje sa vrha staze Poljice. Za novogodišnje skijanje će važiti samo i isključivo jedinstvena ski karta po ceni od 50 KM“, poručili su iz OC „Jahorina“.

Teme