Prehrambena industrija

LESAFFRE portal za EDUKACIJU pekara, tehnologa, studenata i srednjoškolaca – budućih pekara

Foto: Lesaffre

Kompanija Lesaffre napravila je portal za edukaciju pekara, tehnologa, studenata i srednjoškolaca – budućih pekara, prvi takve vrste u našoj zemlji. Predavači su veliki autoriteti iz sveta pekarstva i proizvodnje, menadžeri proizvodnje, ali i pobednici i žiri takmičenja Pekarijada. Platforma E-pekar je jedinstvena prilika da nauče nešto novo i da unaprede svoje već postojeće veštine kroz webinare za studente tehnologije i đake srednjih stručnih škola, i video sadržaje za pekare. Predavanja su iz oblasti izrade hleba i različitih vrsta peciva.


Svaki od webinara podrazumeva edukaciju o podeli peciva, izradi peciva od kvasnog i lisnatog testa, pripremi i doziranju sirovina, oblikovanju i pečenju peciva.

Foto: Lesaffre

„Zaista smo ponosni što stojimo iza jednog inovativnog projekta, koji sem što na moderan i zanimljiv način promoviše pekarsku indistriju ima i edukukativan karakter. Kompanija Lesaffre je E- pekar platformom želela da unapredi i razvije što bolje odnose sa budućim meandžerima proizvodnje u industrijskom sektoru, ali i sa pekarima i onima koji će tek to da postanu. Razmena znanja i iskustva je u pekarskom zanatu od neprocenjivog značaja, a ovaj portal je najbolje mesto za to“, rekla je Milena Obradović, marketing menadžer kompanije Lesaffre.

Učestvovanjem na predavanjima tehnologa i ostalih predavača iz industrije, polaznici kursa stiču mogučnost da unaprede svoje znanje i po završetku kursa dobiju sertifikat. Takođe, skupljanjem poena, pekari mogu osvojiti neke od simboličnih nagrada.Kompanija Lesaffre Srbija dobitnik je nagrade « Digital Awards » koju dodeljuje kompanija Lesaffre na globalnom nivou za digital inicijative. Sa projektom E-pekar platforma Lesaffre Srbija je u ozbiljnoj svetskoj konkurenciji odnela pobedu u kategoriji digitalni imidž.

Teme