Info

LG INSTAVIEW® AIR SUIS VIDE ŠPORET Kontrola i nadgledanje uz pomoć aplikacije

Foto: Promo

Direktno sa CES® 2021, novi LG InstaView® šporet sa Air Suis Vide će promeniti kućno pripremanje hrane kakvo danas poznajemo. Kompletno kulinarsko rešenje poseduje i Air Fry opciju, InstaView vrata rerne i spektar pametnih funkcija za zdrav i praktičan kulinarski život kod kuće. Postavka InstaView šporeta sa Air Suis Vide za 2021. biće prikazana na virtuelnom štandu kompanije LG na ovogodišnjem CES-u koji počinje 11. januara. 

Sa inovativnim režimom rada Air Sous Vide, moderni šporet savršeno peče hranu, a obroci izgledaju i imaju ukus kao da ih je spremio profesionalac. Preciznom kontrolom niske temperature i protoka vazduha, vakumski zatvorena hrana može da sačuva maksimalanu količinu ukusa i arome. LG Air Sous Vide može neprekidno da održava bilo koju temperaturu između 38 do 96 stepeni Celzijusa do 48 sati bez vode, što rezultira konzistentnijim obrocima kojima treba manje prostora za pripremu.

Sa LG InstaView tehnologijom, tapkajući dvaput po staklenim vratima rerne, automatski se uključuje unutrašnje svetlo kako bi se vizuelno proverilo kako napreduje priprema hrane. Zahvaljujući EasyClean®-u*, korisnici mogu održavati čistoću rerne i ringli bez napora i hemikalija za svega 10 minuta, koristeći samo snagu čiste vode. Šporet takođe sadrži i ProBake® Convection tehnologiju kompanije LG za brzo i temeljno pečenje bez prethodnog zagrevanja, dok Air Fry nudi ukusne đakonije koristeći znatno manje ulja od dubokog pečenja.

Za još veću praktičnost, novi LG šporet se može kontrolisati i nadgledati pomoću aplikacije ThinQ ™ povezane sa Google Asistentom ili pametnim zvučnicima Amazon Alexa. Partneri kompanije LG, poput SideChef, Innit, Drop i Tovala, nude korisnu kulinarsku inspiraciju u ponudi stotina jednostavnih recepata. Nakon što korisnik odabere recept, uputstva za pečenje se šalju u rernu koja automatski podešava odgovarajući režim rada i temperaturu. Koristeći Drop i pametni Thermomix, pravljenje pice je sada očas posla, jer ThinQ aplikacija kontroliše podešavanja i automatski zagreva LG InstaView šporet, tako da je rerna već spremna kada se testo uvalja i dodaci postave. Za zagrevanje smrznutih jela poznatih brendova, kao što su Nestle i Kraft Heinz, dovoljno je skenirati ambalažu preko aplikacije opcijom Scan to Cook.

Na sve to, novi šporet podržava i proaktivnu brigu o kupcima i održavanje uređaja preko LG pametne usluge. Koristeći samo pametni telefon i ThinQ aplikaciju, korisnici mogu godinama da održavaju optimalne performanse i efikasnost svih kompatibilnih LG uređaja u domaćinstvu.

„InstaView šporet kompanije LG za 2021. godinu integriše najinovativnije tehnologije kuvanja koje ćemo sa zadovoljstvom predstaviti na CES-u ovog januara“, rekao je Liu Jae-cheol, predsednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution. „Uvereni smo da će kupcima Air Sous Vide biti lakši i praktičniji od tradicionalnih šporeta, ali konačan sud o tome će dati korisnici kada se i sami uvere koliko je hrana ukusnija.“

Teme