Banke

API Banka otvorila filijalu u Makedonskoj 44 Klijentima na raspolaganju i veliki broj SEFOVA za iznajmljivanje u centru Beograda

Svečano otvaranje M44 - Predstavnici API Banke (s leva na desno): Velibor Savić - Direktor sektora poslovanja sa stanovništvom Marija Stepina – Predsednik Izvršnog odbora API Banke Tatjana Grujičić – Direktorka filijale API Banke Foto: Vladimir Jovanović

API banka otvorila je u centru Beograda, u Makedonskoj 44 novu filijalu. Tim povodom, za klijente su pripremljene i specijalne povoljnosti od besplatnog održavanja računa do kraja aprila, kao i atraktivna ponuda za štednju za novooročene depozite. U novom, savremenom prostoru, nazvanom M44, klijentima su na raspolaganju i usluge iz svih bankarskih segmenata, uz veliki broj sefova namenjenih stanovništvu i privredi.

Tokom otvaranja nove filijale API Banke, predsednica Izvršnog odbora Marija Stepina zahvalila se svim klijentima na dosadašnjoj lojalnosti i napomenula da tim API Banke svakodnevno ulaže napore da se prilagodi tržištu i trenutnom spoljnom okruženju i poboljša nivo usluga.

“Naš pristup odabiru proizvoda koji se nude klijentima je jednostavan i transparentan – istražujemo tržište oko nas i pronalazimo tražene niše koje su ili u deficitu, ili uopšte nisu zauzete. Sada lansiramo sefove, a možete očekivati sledeće interesantne ponude za stanovništvo tokom 2021. Verujem da će nova filijala učiniti brend API Banke još prepoznatljivijim i da će svakodnevno pružati uslugu sve većem broju klijenata“, izjavila je Marija Stepina.

„Filijala Makedonska 44 nalazi se u srcu Beograda i organizovana je tako da se svakom klijentu individualno posvećuje maksimalna pažnja, kako bi se na najbolji način zadovoljile potrebe savremenih sugrađana koji traže komfor. Povodom otvaranja filijale izdvajamo pogodnosti u vidu besplatnog održavanja računa do kraja aprila za sve klijente, kao i atraktivnu ponudu za štednju za novooročene depozite. Sa zadovoljstvom vas pozivamo da nas posetite i detaljno se upoznate sa ponudom naše Banke“, rekla je direktorka filijale u Makedonskoj 44, Tatjana Grujičić.   

Filijala Makedonska 44 nudi mogućnost iznajmljivanja sefova različitih veličina, prema uslovima koje možete videti ovde.

Ponuda oslobađanja od mesečne naknade za održavanje računa važi za sve račune otvorene do 15. februara 2021. u novoj filijali, dok se povoljnosti za štednju odnose na sve klijente koji oroče nove depozite do 28. februara ove godine, navodi se u saopštenju banke.

Teme