Info

JAPAN TOBACCO INTERNATIONAL od sada u NAVIGATORU 2 Novi poslovni prostor vredan tri miliona evra

Foto: JTI

Kompanija Japan Tobacco International (JTI) uložiće ukupno tri miliona evra u preseljenje u jedan od najsavremenijih poslovnih prostora na Novom Beogradu – Navigator Business Centar 2. Preseljenje u nove, moderne kancelarije sa tehničkim, ergonomskim i građevinskim rešenjima najvišeg kvaliteta i svetskih standarda, deo je dugoročne strategije ulaganja u zaposlene. 

Najbolji pokazatelj odnosa kompanije prema zaposlenima je upravo činjenica da je JTI, šestu godinu zaredom, dobitnik priznanja Top Employer. Ovu nagradu dodeljuje prestižni holandski institut Top Employers, sa ciljem da istakne vodeće poslodavce u svetu – kompanije koje na prvo mesto stavljaju interese svojih zaposlenih i pružaju im najbolje moguće uslove za rad.

’’U normalnim okolnostima, naš tim provodi značajan deo dana u kancelariji, i zbog toga je veoma važno da obezbedimo najbolje uslove za rad, prilagođene našim potrebama. Nadam se da će ovaj novi, moderan i fleksibilan poslovni prostor učiniti naš zajednički rad i svakodnevne zadatke lakšim i prijatnijim“, rekao je Viktor Veklič, generalni direktor JTI Adriatica.

Foto: Promo

Moderni i udobni zajednički prostori, opremljeni najnovijim tehnološkim rešenjima, pružiće idealne uslove za razmenu ideja, timski rad i opuštajuće pauze sa kolegama. Sa druge strane, kada je zaposlenima potrebno da se fokusiraju ili obave telefonski razgovor, postoje posebne radne stanice, pojedinačne telefonske govornice ili male konferencijske sale. Sve ovo obezbeđuje pažljivo osmišljen balans između individualnog i zajedničkog prostora.

Tokom pandemije, prioritet kompanije JTI je bezbednost, te svi zaposleni čiji opis posla to dozvoljava rade od kuće, dok su proizvodnja, rad na terenu i rad iz kancelarija organizovani u skladu sa merama i preporukama nadležnih organa, uz redovno praćenje zdravstvenih pokazatelja zaposlenih.

Kompanija neprestano teži poboljšanju uslova za rad i ulaganju u profesionalni rast i razvoj svojih zaposlenih nudeći im konkurentne zarade, bonuse, dodatnu edukaciju, privatno zdravstveno osiguranje i druge benefite.

Teme