Banke

Sberbank otvorila svoju renoviranu ekspozituru u Dečanskoj, SPECIJALNE POVOLJNOSTI za klijente

Profit i rast
Foto: Pixabay.com

Nastavljajući sa daljom modernizacijom svog poslovanja, Sberbank Srbija otvorila je svoju renoviranu ekspozituru u Dečanskoj 4 u Beogradu, pruživši svim klijentima mogućnost da na tom mestu koriste različite usluge Banke i dobiju stručnu podršku Sberbank savetnika u mnogo prijatnijem, lepšem i komfornijem ambijentu.

Tim povodom, Sberbank je za svoje klijente koji tokom februara posete ekspozituru u Dečanskoj pripremila i specijalnu ponudu keš, stambenih i kredita za refinansiranje, kao i znatno atraktivniju kamatnu stopu za Sberbank štednju. 

Uz sve to, Sberbank je pripremila i vredne novčane vaučere za kupovinu u svim Merkator prodajnim objektima (Roda, Idea i Merkator hipermarketi) i to za sve klijente penzionere koji do 20. februara otvore tekući račun u renoviranoj ekspozituri u Dečanskoj i prebace svoju penziju ili do tog datuma u ovoj ekspozituri dobiju neki od povoljnih Sberbank keš kredita ili kredita za refinansiranje.

„Modernizacija naše ekspoziture u Dečanskoj je samo dodatna potvrda rešenosti Sberbank da u narednom periodu intenzivno unapređujemo svoje poslovanje, kao i da klijentima pružamo mogućnost da se u našoj banci osećaju prijatno i komforno. U mesecima koji slede, Sberbank će nastaviti sa digitalizacijom svojih usluga i uvođenjem novih servisa, ali i daljim unapređenjem svojih tradicionalnih usluga i načina saradnje sa klijentima uz stalnu želju da naše ekspoziture budu uvek otvorene za klijente za koje smo uvek tu da ih saslušamo, posavetujemo i podržimo“, istakao je Miodrag Stojanović, izvršni direktor Sektora za prodaju i distribuciju Sberbank Srbija.

Teme