Točkovi&Pruga&Nebo

„ZLATNA IZVRSNOST 2020“ sertifikat Bisnode za natprosečan kvalitet u poslovanju Saobraćajnom preduzeću „LASTA“

Foto: Marketing služba "Lasta"

Saobraćajno preduzeće Lasta nagrađeno je sertifikatom “Zlatna izvrsnost 2020” koju dodeljuje kompanija Bisnode za natprosečan kvalitet u poslovanju. Sertifikat zlatne bonitetne izvrsnosti predstavlja najviši stepen uspešnosti jedne kompanije koji se iskazuje sa AAA rejtingom za tri uzastopne poslovne godine. To je jedno od retkih priznanja kojim kompanije u poslovnom svetu dokazuju svojim potencijalnim poslovnim partnerima da su odgovorne, kvalitetno vođene i da sa njima treba uspostaviti poslovnu saradnju. Ovim priznanjem Lasta dodatno podiže svoj ugled i poverenje u domaćem i evropskom poslovnom okruženju.

Priznanje je potvrda „Lastinog“ višedecenijskog kvalitetnog rada

Kriterijum

Kriterijumi su bili: uspešnost poslovanja, odgovorno poslovanje, finansijska solven,nost, a vrednovanje urađeno na osnovu širokog izbora statistički relevantnih i ažuriranih podataka.

Priznanje standard zlatne bonitetne izvrsnosti potvrda je Lastinog višedecenijskog kvalitetnog rada, kontinuiteta u nabavci novih autobusa, u nastupu na novim tržištima, u podizanju kvaliteta usluge prevoza i uslova rada za zaposlene, kao i učešću u aktivnostima značajnim za podizanje kvaliteta života u široj društvenoj zajednici.

Priznanje je dodeljeno 22. oktobra prošle godine za period od 12 narednih meseci.

O Bisnode

Bisnode je najveći pružalac usluga poslovnih podataka u Evropi. Deluje na lokalnom i globalnom nivou, posluje na 19 tržišta. Partner je svetske mreže Dun&Bradstreet i ima višegodišnju tradiciju u dodeli sertifikata bonitetne izvrsnosti u 12 evropskih država.

Teme