Banke

Dozvoljeni minus Crédit Agricole banke od sada moguće i ONLAJN

Za Dozvoljeni minus klijenti Crédit Agricole banke moći će od sad on – line da apliciraju ili ga produže, bez obaveze odlaska u filijalu, putem računara ili mobilnog telefona za manje od 15 minuta. Jednostavna, brza i sigurna procedura moguća je zahvaljujući novoj digitalnoj platformi Banke. 

Uzimajući u obzir potrebe klijenata kao i trenutnu situaciju, Crédit Agricole banka fokusirala se na to da omogući da što više proizvoda i usluga budu klijentima na raspolaganju bez obaveze odlaska u filijalu. Dozvoljeni minus na klik je potpuno on-line proces. Omogućava klijentima da dobiju odobrenje u rekordnom roku, a jedini uslov za klijente koji su već koristili Dozvoljeni minus je da su, u trenutku apliciranja, dotadašnje obaveze po Dozvoljenom minusu izmirene, navodi se u saopštenju banke.

Crédit Agricole banka već duže vremena radi na razvoju novih digitalnih rešenja koje su klijenti ocenili kao veoma korisne. Zbog toga je razvijena nova digitalna platforma koja je omogućila ove jednostavne, bezbedne i brze procedure za Keš na klik, potpuno on-line keš kredit zahvaljujući kome klijenti dobijaju novac na svom računu za manje od 15 minuta, a sada i Dozvoljeni minus na klik

Crédit Agricole banka nastaviće da radi na razvoju novih digitalnih rešenja koje su klijenti ocenili kao veoma korisne.

Teme