Info

KOMPANIJA dm Priznanje za najpoželjnijeg poslodavca i još tri nagrade od početka godine

Kompanija dm našla se na prvom mestu u kategoriji Najpoželjniji poslodavac u oblasti ritejla, prema istraživanju preferencija mladih, koje je sproveo Belgrade Youth Fair u saradnji sa The Employer Branding Agency. Pored toga, dm je od početka godine dobio još tri nagrade, među kojima su „Najbolji odgovor na pandemiju virusa korona“, „Najbolji u Srbiji 2020“ i priznanje redakcije PC Press „Top 50 – najbolje online stvari“ u kategoriji Instagram.

Istraživanje na osnovu kojeg se dm izdvojio kao najpoželjniji poslodavac u oblasti ritejla sprovedeno je u decembru 2020. i obuhvatilo je 2.870 ispitanika iz svih regiona Srbije. Ovo nije prvi put da dm drogerijski lanac dobije ovu titulu budući da se u julu prošle godine našao u top 15 kompanija na listi najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji, zauzevši prvo mesto među maloprodajnim lancima, a u okviru istraživanja „TalentX“, koje je sproveo specijalizovani portal Poslovi Infostud.  

„Ponosni smo što stručna zajednica, ali i mladi, prepoznaju našu kontinuiranu brigu o zadovoljstvu, zdravlju i razvoju kolektiva i što dm prepoznaju kao mesto koje zaposlenima pruža lični i profesionalni razvoj. Za nas je zaista velika satisfakcija što ovo priznanje stiže upravo od generacije koja u ovom trenutku bira svoj životni put i koja je dm prepoznala kao poslodavca koji gradi budućnost kakvu oni za sebe žele. Pored toga, priznanja koja stižu na ostalim poljima rezultat su posvećenosti našeg tima koji kontinuirano igra u ritmu vremena i prati trendove u digitalnom svetu. Kako nam sva ova priznanja dolaze za godinu koja je pred sve nas postavila brojne izazove, još su dragocenija i predstavljaju potvrdu da smo odabrali pravi put“, izjavila je direktorka dm Srbija i Severna Makedonija Alexandra Olivera Korichi. 

Podsećamo, u januaru ove godine, dm je dobio i priznanje za „Najbolji odgovor na pandemiju virusa korona“ i nagradu „Najbolji u Srbiji 2020“ koje dodeljuje Komora menadžera ljudskih resursa Srbije. Pored toga, kompanija je nedavno osvojila nagradu za Instagram profil u okviru izbora „Top 50 – najbolje online stvari“, koje tradicionalno dodeljuje PC Press, najrelevantnija IT redakcija u našoj zemlji.

Teme