Osiguranje

NOVA USLUGA – DIREKTNO onlajn plaćanje putem aplikacije MOJ WIENER PORTAL

Kompanija Wiener Städtische osiguranje proširila je funkcionalnost web aplikacije Moj Wiener portal https://wiener.co.rs/moj-wiener-portal/ omogućivši uslugu direktnog online plaćanja ugovorenih obaveza putem ovog portala. Usluga je namenjena klijentima Wiener Städtische osiguranja, fizičkim i pravnim licima koji posetom portalu u svakom trenutku mogu izvršiti uvid u svoje polise osiguranja i njihov aktuelni status.

Na aplikaciji Moj Wiener portal https://wiener.co.rs/moj-wiener-portal/ dostupne su nove mogućnosti:
• online plaćanje aktivnih polisa koje su ugovorene u dinarima;
• direktna komunikacija sa Wiener Städtische osiguranjem razmenom poruka;
• pregled ostvarene dobiti po godinama za polise životnih osiguranja sa pravom učešća u dobiti.

Dinarsko online plaćanje premije osiguranja sada se obavlja brzo i lako u samo nekoliko klikova.
Podsećamo da je pristup aplikaciji Moj Wiener portal https://wiener.co.rs/moj-wiener-portal/ jednostavan. Uz identifikacioni kod koji se dobija putem sms-a za fizička lica, ili mejlom za pravna lica, klijent može da kreira svoj jedinstven profil i dobije uvid u informacije o svojim ugovorima.
Moj Wiener portal https://wiener.co.rs/moj-wiener-portal/ je pregledan i lako razumljiv. Može mu se pristupiti i preko desktop računara, kao i preko mobilnih uređaja: laptop računara, telefona i tableta.
Moj Wiener portal https://wiener.co.rs/moj-wiener-portal/ pruža veoma detaljan uvid u podatke o ugovorima i plaćanjima, a time bolju i efikasniju uslugu našim klijentima.
Gde god da ste – digitalni servisi Wiener Städtische osiguranja će vam skratiti put do nas.

Teme