Foto: Promo
Ceger

KING sladoled kraljevski užitak uz dva premijum sladoleda – King Choco Obsession i King Inspiration

Kada kažemo kraljevski užitak, sigurno znate da je reč o King sladoledu. Istinski obožavaoci sladoleda vrhunskog kvaliteta uživaće u nezaboravnim kombinacijama novog premium sladoleda – King Choco Obsession i King Inspiration. Ovi ukusi učiniće da se svaki trenutak pretvori u momenat za uživanje i postaće vaši najbolji saveznici za najlepše trenutke opuštanja.

Ne postoji bolji dezert kojim možete oduševiti partnera ili prijatelja, jer King premium sladoledi se dele prilikom dugih noćnih razgovora, uživanja u domu, u omiljenoj seriji ili filmu. King Chocolate Obsession postaće vaša čokoladna opsesija bogata čoko kuglicama i čoko prelivom i sosom. Ako ste neko kome je potrebno malo predaha ili inspiracije, kreirajte svoj trenutak uz King Inspiration, sladoled ukusa biskvita sa dodatkom komadića keksa, dodatno upotpunjen sladoledom od čokolade i lešnika i sosom od čokolade.
Novi King ukusi za veče u dobrom društvu upotpuniće brojne trenutke opuštanja, a užitak će biti još slađi kada ga podelite sa vama dragom osobom, navodi se u saopštenju kompanije Frikom.

Teme