Banke Društveno odgovorno poslovanje

Humanitarna akcija za opremanje porodilišta „Zajedno za bebe“ Donacija ultrazvučnog aparata za GAK „Narodni front“

Foto: Promo

Komercijalna banka Beograd, članica NLB Grupe, i Fond B92 i u uslovima epidemije virusa Covid-19, nastavljaju zajedničku akciju opremanja porodilišta u Srbiji „Zajedno za bebe“. 

Predsednik Izvršnog odbora Komercijalne banke Vlastimir Vuković i predsednik Upravnog odbora Fonda B92 Veran Matić, uručili su Ginekološko-akušerskoj klinici  „Narodni front“ u Beogradu, ultrazvučni aparat neophodan za preglede u dnevnoj bolnici. U pitanju je moderan ultrazvučni 4D aparat sa dve sonde, za potrebe dnevne bolnice, čija je vrednost  oko 2,7 miliona dinara, odnosno 23.500 evra. 

U ime bolnice, donaciju su primili direktor GAK „Narodni front“ prof. dr Željko Miković i načelnica Odeljenja dnevne bolnice prof. dr Ana Mitrović Jovanović.

„Komercijalna banka, sada kao članica NLB Grupe, i dalje će snažno podržavati ovu plementu akciju. Akcija „Zajedno za bebe“ koju smo pokrenuli sa Fondom B92 je još jedan dokaz stare izreke da kada se ljubav i sreća dele, one se ne smanjuju, nego samo uvećavaju. Ovu priliku koristim da se zahvalim našim klijentima koji korišćenjem kartica Komercijalne banke stimulišu Banku da odvaja novčana sredstva za unapređenje rada zdravstvenih ustanova u Srbiji“, rekao je predsednik Izvršnog odbora Komercijalna banke Vlastimir Vuković.

„Partnerstvo sa Komercijalnom bankom je dugoročno, jer je jedino na taj način moguće strateški planirati podršku porodilištima i učiniti je mnogo efikasnijom i izvesnijom. Fond B92 je, sa svojim partnerima, uključujući i ovu donaciju, za GAK Narodni front do sada donirao opremu u vrednosti od oko 290.000 evra, kao i 8 inkubatora vrednosti oko 86.000 evra“, istakao je predsednik UO Fonda B92 Veran Matić. 

Teme