Banke

ADDIKO BANKA Rad na unapređenju sistema od 12. do 15. marta, klijenti mogu nesmetano da koriste platne kartice

Foto: Promo

Addiko banka ovim putem želi da informiše svoje klijente i javnost da će ovog vikenda – od 12. do 15. marta – raditi na unapređenju sistema. Dok traje ova redovna aktivnost, klijenti banke će moći neometano da koriste svoje DINA i Mastercard platne kartice i da na taj način raspolažu svojim novcem. 

Tokom navedenog perioda doći će do prekida u radu servisa elektronskog bankarstva – Addiko Ebank i Addiko Mobile. Sve transakcije priliva će biti evidentirane nakon završetka unapređenja sistema, u ponedeljak 15. marta. 

Takođe, sve ekspoziture Addiko banke u petak 12. marta će raditi do 17 časova, dok u subotu 13. marta ekspoziture neće raditi. 

Klijentima koji žele da tokom navedenog perioda otvore račun online i koriste druge digitalne usluge savetujemo da to probaju kada proces bude završen. 

„Želja nam je da našim klijentima pružimo još bolje, jednostavnije i tehnički naprednije usluge i to je razlog zbog toga sprovodimo tehničke promene. Unapred se izvinjavamo zbog mogućih neprijatnosti i zahvaljujemo se na razumevanju“, navodi se u saopštenju Addiko banke. 

Teme