Ceger

Nova linija KETO proizvoda Vitalia i u Srbiji

Foto: Promo

Kompanija Vitalia, regionalni lider u domenu zdrave hrane, lansirala je originalnu KETO liniju proizvoda vrhunskog kvaliteta i jedinstvenog sastava, koja je od sada dostupna i potrošačima u Srbiji. Ovu unikatnu liniju proizvoda, razvijenu kako bi ponudila zdrave i ukusne obroke potrošačima koji praktikuju ketogeni način ishrane, mogu se pronaći na policama bolje snabdevenih supremarketa: Idea, Idea organic, Roda, Mercator centar, Dis, Vero, Maxi, Tempo, Univerexport i Aroma.

Vitalia KETO liniju čine keto musli, keto krekeri i keto truffles. Keto muesli specifičan je po visokom sadržaju masti i niskom nivou ugljenih hidrata, bogatstvu proteina i vlakana, a dolazi u tri ukusa: kombinacija jezgrastog voća i cimeta, kokosa i kakaa, te čokolade, jezgrastog voća i semenki. Keto krekeri napravljeni su od šest vrsta semena superhrane i obogaćeni proteinima graška i aromom origana. Ovi krekeri su savršen ručak ili večernji obrok, sa malo masti i bez ugljenih hidrata. Keto truffles, zdrav i ukusni desert, napravljen je od kvalitetne tamne čokolade, kikiriki putera i hrskavih oraha, i predstavlja neodoljiv završetak obroka.

Ketogena ishrana postala je trend u svetu, jer se tokom nje unosi minimalna količina ugljenih hidrata i visok procenat zdravih masnoća. „Keto dijeta je trenutno najpopularniji način ishrane u svetu, jer ne morate da gladujete, a gubite kilograme. Pored pozitivnog uticaja na kilažu, nova Vitalia KETO linija poboljšava kardio i mentalno zdravlje, podstiče rad mišića, ubrzava sagorevanje masti i omogućava bolju kontrolu dijabetesa“, kaže Iskra Vetađokoska Mucunska, suvlasnik i generalni menadžer kompanije Vitalia.

O kompaniji Vitalia


Vitalia je Makedonska proizvodna kompanija za zdravu hranu, sa 28 godina iskustva, koja kontinuirano prati istraživanja i trendove u prehrambenoj industriji. Implementirala je najstrože međunarodne standarde za bezbednost hranu kao što su IFS, HACCP, ISO, BRC, Vegetarian. Vitalia proizvodi širok asortiman proizvoda sa raznim funkcionalnostima kao što su proizvodi sa smanjenim udelom šećera, proizvodi bez šećera, bez glutena, proizvodi sa visokim sadržajem proteina, proizvodi KETO / proizvodi sa niskim sadržajem ugljenih hidrata, anti-age / lepota i vegani / posno.
Svaka funkcionalnost je dostupna u različitim oblicima, uključujući žitarice za doručak, slatke i slane grickalice, barove, namaze, kao i biljna pića, superhranu i prirodna zaslađivače. Vitalia se izvozi u više od 55 zemalja, na 5 kontinenata, a to su Evropska unija, Amerika, Australija, Japan, Bliski Istok, Rusija, Indija, Liban, UAE, Kazahstan, Brazil, Sejšeli.

Teme