Telekomunikacije

Kreće treća generacija „eCommerce Akademija“ programa, prijave do 5. aprila

Foto: Promo

eCommerce Asocijacija Srbije otvorila je prijave za treću generaciju „eCommerce Akademija“ programa koji obuhvata više od 24 sata materijala edukativnih predavanja, 20 različitih predavača i 6 sati online konsultacija. Nakon uspešne prve dve generacije eCommerce Akademije koja je okupila više od 180 polaznika i više od 50 različitih kompanija, eCommerce Asocijacija Srbije najavila je početak treće Akademije ovog edukativnog projekta. Program počinje 5. aprila i traje do 31. maja 2021.


U pitanju je edukacija putem online platforme na sajtu eCommmerce Akademije kroz koju je omogućen pristup šest edukativnih celina.
Svaka celina se sastoji od četiri do šest polučasovnih ili jednočasovnih predavanja, nakon čega predstoji Zoom diskusija sa predavačima. Polaznici će imati priliku da čujete njihova iskustva, greške i trendove za budućnost eCommerca.

Koja saznanja stičete

Naučićete koji su to procesi koji čine digitalni ekosistem važni da bi se uspostavio dobar web shop i na šta sve treba da obratite pažnju kada skalirate svoje procese.
Čućete sve relevantne teme koje čine eCommerce i digitalno poslovanje, imaćete priliku da dobijete primere iz prakse stručnjaka koji su na ovome radili godinama. Prilikom Zoom diskusija, imaćete priliku da iznesete svoja pitanja, mišljenja i stavove zajedno sa predavačima.
Link za prijave: https://akademija.ecommserbia.org/


Za koga je „eCommerce Akademija“ program?


eCommerce Akademija je podjednako i za one koji su već jednom nogom kročili u digitalni ekosistem – radeći u firmama koje imaju eCommerce poslovanje ili pretenduju da ga pokrenu. Ali i za preduzetnike i eCommerce entuzijaste koje žele da pokrenu svoj web shop.
Nakon ovog kursa, imaćete kompletnu sliku o tome šta sve čini jedan digitalni ekosistem.

Teme