Društveno odgovorno poslovanje

MOZZART kupio kapitensku traku Kristijana Ronalda, obezbeđeno 7,5 miliona dinara za lečenje malog Gavrila

Foto: Promo

Kapitensku traku Kristijana Ronalda koja je završila na travi beogradske Marakane posle kvalifikacione utakmice za Mundijal Srbija – Portugalija na humanitarnoj aukciji kupila je kompanija Mozzart i time obezbedila 7.500.000 dinara za lečenje malog Gavrila Đurđevića!

Aukciju je preko sajta Limundo sprovela organizacija „Zajedno za život“, a završena je jutros u 09.38, kada je Mozzartova ponuda proglašena za najbolju

„Na učešće u aukciji smo se odlučili prvenstveno zbog toga što je humanitarnog tipa, sa željom da probudimo društvenu odgovornost kod pojedinaca, firmi i organizacija. Mozzart već duži niz godina pomaže mnogim organizacijama preko kojih se prikuplja novac za lečenje dece. Odmah smo se priključili licitaciji sa željom ne samo da podižemo iznos svote za malog Gavrila, nego i da podižemo svest o tome koliko je potrebno da svi budemo jedinstveni i da udruženim snagama pružamo kontinuirano podršku ovakvim akcijama. Licitacija je podigla na noge celu Srbiju, a nadamo se da će se što više ljudi sada uključiti i pomoći, u skladu sa svojim mogućnostima“, istakao je Borjan Popović, direktor sektora korporativnih komunikacija Mozzarta. 

Podsetimo, Ronaldo je traku bacio na travu nezadovoljan nepriznatim golom, a uzeo ju je mladi vatrogasac Đorđe Vukićević, s humanom namerom da je iskoristi za pomoć malom Gavrilu.

Gavrilo je rođen 7. septembra 2020. godine, a tri meseca posle rođenja konstatovano je da ima retku neuromišićnu bolest SMA 1 (spinilalna mišićna atrofija tip 1). OVDE možete pročitati na koje načine možete da pomognete Gavrilu u teškoj borbi.

Teme