Foto: Air Serbia
Točkovi&Pruga&Nebo

Nova partnerstva srpske nacionalne avio-kompanije VEĆI broj putnika u premijum salonu ER SRBIJE

U cilju poboljšanja iskustva putnika, Er Srbija je sklopila partnerstvo sa kompanijom Collinson, vlasnikom svetski poznatih putničkih programa na aerodromima širom sveta – „Priority pass“, „LoungeKey“ i „Lounge pass“. Zahvaljujući uspostavljenoj saradnji, članovima tih programa će od 12. aprila biti omogućen pristup Premijum salonu srpske nacionalne avio-kompanije u Beogradu.

„Kreiranje vrhunskog iskustva za putnike predstavlja naš prioritet, zbog čega nam ostvarena saradnja sa liderom u pružanju usluga u toj oblasti predstavlja posebno zadovoljstvo. Zahvaljujući visokom kvalitetu usluge i komforu koji pruža, naš Premijum salon je brzo postao veoma popularan među putnicima. Verujemo da će veći broj gostiju i proširena ponuda doprineti još boljoj pozicioniranosti na globalnoj mapi premijum salona,“ izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Premijum salon Er Srbije predstavlja prvi namenski salon za putnike jedne avio-kompanije u Srbiji. Od otvaranja u septembru 2015. godine posetilo ga je 125.500 putnika. Salon je od novembra 2016. godine otvoren i za putnike drugih avio-kompanija koje poleću sa piste beogradskog aerodroma, a od maja 2017. boravak u Premijum salonu nudi se u okviru dodatnih usluga Er Srbije.

“Premijum salon Er Srbije je važan dodatak našem programu, jer nastojimo da širimo mrežu salona kako bismo našim članovima omogućili pristup kvalitetnim salonima širom sveta. S obzirom na to da testiranje i vakcine olakšavaju ponovno pokretanje putovanja, a saloni na aerodromima pružaju dovoljno prostora za socijalnu distancu, putnici se mogu udobno opustiti dok se vraćaju užicima putovanja,” izjavio je Endi Besant, direktor za putnička iskustva u kompaniji Collinson, koji je zadužen za “Priority Pass”.

Luksuzni Premijum salon Er Srbije prima 80 putnika i nudi kvalitetne restoranske usluge sa izvanrednom selekcijom hrane i pića, prostrana kupatila sa tuš kabinama i brojne pogodnosti namenjene savremenim poslovnim putnicima, kao što su bežični internet i USB priključci za napajanje uređaja. Salon je otvoren svakog dana od 5 do 18 časova i nalazi se u okviru tranzitne zone između izlaza A4 i A5 na Terminalu 2 Aerodroma Nikola Tesla Beograd. U skladu sa trenutnim okolnostima, radno vreme i usluga Premijum salona su prilagođeni higijensko-bezbednosnim zahtevima nadležnih tela. 

Dodatno, Er Srbija je nedavno potpisala ugovor sa Flaj Dubaijem, koji putnicima avio-kompanija Flaj Dubai i Emirejts omogućava pristup Premijum salonu, a od 1. aprila je ta pogodnost dostupna i putnicima Katar ervejza. Imajući u vidu nove saradnje, očekuje se da će Premijum salon srpske nacionalne avio-kompanije koristiti daleko veći broj putnika Aerodroma Nikola Tesla Beograd. Pored putnika biznis klase Er Srbije, pristup salonu imaju i korisnici korporativnih članskih kartica srpske nacionalne avio-kompanije, a od oktobra 2020. godine i putnici Economy Comfort tarife, koji putuju iz Beograda letom Er Srbije.

Teme