Foto: Promo
Selo&Planina&Grad

Ski sezona na Kopaoniku, Staroj Planini i Torniku do 18. aprila

Skijaška sezona u ski centrima Kopaonik, Stara planina i Tornik će trajati do 18. aprila. Skijaši i borderi će imati prilike da zaključno sa 18. aprilom uživaju u velikoj količini snega, odlično pripremljenim stazama i idealnim uslovima za zimske sportove. Do kraja sezone važi i popust od 30 posto na cenu ski karata, a web shop je i dalje aktivan za sve one koji žele da iskoriste dodatni popust od 5 posto i beskontaktno kupe kartu, navodi se na sajtu Skijališta Srbije.

U ski centru Kopaonik trenutno radi 24 ski staza, 16 ski puteva i 11 ski instalacija, a visina snega na stazama je do 70 centimetara. Na skijalištu na Staroj planini rade staze Jabučko ravnište i Babin zub, a u ovom centru na stazama ima između 50 i 80 centimetara utabanog snega. Ski centar Tornik će raditi sve do 18. aprila, ako vremenski uslovi to budu dozvoljavali. U ovom skijalištu su na raspolaganju 4 staze na kojima ima do 30 centimetara utabanog snega.

Radno vreme sva tri ski centra je od 8.30 do 16 časova. Gondola Brzeće – Mali Karaman na Kopaoniku radi svakog dana od 8.30 do 16 časova.

Podsećamo da je skijaška sezona u Srbiji počela 3.decembra na Kopaoniku, a nakog ovog skijališta sa radom su počeli i ski centri Stara planina i Tornik. Od početka ski sezone, Skijališta Srbije su radila punim kapacitetom bez prekida u radu, uz strogo kontrolisanje i poštovanje epidemioloških mera.

Teme