Prehrambena industrija

Carnex izlaže svoje proizvode na sajmu Prodexpo u Moskvi

Na najvećem sajmu prehrambenih proizvoda Prodexpo u Moskvi od 12. do 16.  aprila Industrija mesa Carnex predstaviće svoje proizvode, gotova jela, paštete, mesne nareske i humuse. 

Na ovoj manifestaciji, najvećoj izložbi hrane u Rusiji, Carnexovi  proizvodi su već dobro poznati i nagrađivani, i samo na poslednjem sajmu na kom su učestvovali osvojili  su pet zlatnih medalja i jednu srebrnu, što predstavlja  izuzetan uspeh i veliko priznanje ne samo za Carnex, nego i za našu državu. Ovakve nagrade su još jedna potvrda da kao zemlja imamo vrhunske proizvode koji su po svim svetskim kriterijumima najvišeg kvaliteta.

U organizaciji PKS i Razvojne agencije Srbije na sajmu u Moskvi  ove godine proizvodne programe i izvozne kapacitete predstaviće još i kompanije „Mlekara Šabac“, „Mlekara Ub“, Imlek, „Padinska Skela“, „Industrija mesa“ Topola, „Bačka Topola“, „Masli“ Leskovac, „Zlatiborac“, „Itn Group“, „Master Fruits“, „Mambikom Agrar“ i Mirax Agrar Beograd. Osim suhomesnatih proizvoda i mesnih prerađevina,  na sajmu u Moskvi biće predstavljena ponuda srmznutog voća i povrća, mleka i mlečnih proizvoda, kao i sušenog voća.

Prodexpo svake godine poseti najmanje oko 70.000 posetilaca iz više od 110 zemalja. Ove godine na sajmu učestvuje  2.660 izlagača iz 73 zemlje.

Teme