Foto: Promo
Energija

MOL SRBIJA ŠIRI MALOPRODAJNU MREŽU Otvorena servisna stanica u Temerinu

Kompanija MOL Serbia otvorila je novu stanicu u Temerinu i na ovaj način nastavila trend proširenja maloprodajne mreže koji je započela tokom prošle godine. Nova, 71. stanica po redu, nudi asortiman EVO i EVO Plus goriva koja dolaze iz rafinerija MOL-a, Fresh Corner kafu i hotdog, uređaj zaelektronsku naplatu putarine, kao i mogućnost kupovine ENP dopune. Otvaranje nove stanice u skladu je sa ciljevima postavljenim ažuriranom MOL Group „Shape Tomorrow“ strategijom koja poseban fokus stavlja na razvoj segmenta Consumer Services.

„Ponosni smo što smo, uprkos veoma izazovnom okruženju, spremni da ispunimo svoja obećanja i dalje širimo našu mrežu. Pred nama stoje jasni ciljevi, a to su razvijanje non-fuel strategije u kojoj smo prepoznali dodatni potencijal, kao i dalje proširenje maloprodajne mreže koje će nam omogućiti da budemo što bliži našim kupcima.Takođe, jedan od prioriteta nam je realizacija unapređene Strategije 2030+ MOL Grupe „Shape Tommorow“, koja akcenat stavlja na održivi razvoj, a u našem segmentu usluga kupcima se fokusira na unapređenje iskustva kupaca, lidersku poziciju u pružanju usluga mobilnosti i maloprodaje robe široke potrošnje na nivou Grupe u centralnoj i istočnoj Evropi, izjavila je Ana Dešić, v.d. direktora Maloprodaje.

Nova stanica nudi široku ponudu svih EVO goriva koja dolaze iz rafinerija MOL Grupe. Kupci će biti u mogućnosti da uživaju svojim omiljenim proizvodima iz Fresh Corner ponude gde god da se nalaze, a to su kafa za poneti i hotdog. Takođe, na stanici je moguće kupiti ENP dopunu i nabaviti sve što je potrebno za dalje putovanje: autohemija, grickalice i osvežavajuća pića. 

Kao i na svim ostalim MOL servisnim stanicama kupci će i na novootvorenoj moći da koriste MOL PLUS KLUB kartice lojalnosti. Program lojalnosti MOL Serbia podrazumeva nagrađivanje kupaca poenima pri svakoj kupovini na MOL servisnim stanicama. Poeni se mogu sakupljati, a nakon registracije MOL PLUS KLUB kartice i  naknadno menjati za goriva, proizvode ili usluge.

U skladu sa trenutnom situacijom, na servisnoj stanici Temerin posebna pažnja poklanja se i preventivnim merama u cilju zaštite zaposlenih i kupaca od korona virusa. Kao i na ostalim stanicama u mreži, dezinfekcija svih površina i pištolja za gorivo je pojačana. Ulazak u objekat dozvoljen je samo uz obaveznu masku i održavanje rastojanja od 2 metra.

Teme